Dáta bez pátosu: Na Úrade verejného zdravotníctva robí chyby výhradne bezmenný Ľudský Faktor
05 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

Predstavte si, že ďalšiu dieru pod plotom vyhrabal "psí faktor". Že hniezdo zo stromu zhodil "mačací faktor". Nepredstaviteľné? Tak prečo považujeme za normálne, ak na úradoch, napríklad na Úrade verejného zdravotníctva robí chyby "ľudský faktor"? Niečo, čo nemá a nikdy nebude mať ani meno, ani funkciu?


Na túto anomáliu v našom úradnom jazyku si posvietili v krátkom statuse na sociálnej sieti Dáta bez pátosu.

Reprofoto FB (@Dáta bez pátosu)

Slovensko je na tom dobre, iba jeho úradníci nie

"Teraz ešte potrebujem presvedčiť pánov z European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC(, že sme na Slovensku na tom fakt dobre.
Bol to zámer, alebo hlúposť?

O údajoch, ktoré počas pandémie prezentovali členovia vlády a jej poskokovia, si každý myslí svoje. raz sa tie pravdivé dozvieme. Avšak, ak niekto za naše Slovensko posiela do zahraničia fakty, teda, akože fakty a škodí nám tým, to nie je normálne. Vráťme sa však k textu statusu Dáta bez pátosu.
Nám nič zakazovať nebudú

"MY si budeme vyberať KTO k nám môže pricestovať a NIE opačne, že NÁM budú zakazovať cestovať po Európe."
Vyhoďte už toho neschopného Ľudského Faktora!

"Zaujímavé je, že ak niekto spraví chybu vo futbale, tak je to napríklad "Lobotka", ak je to v hokeji, tak je to napríklad "Kňažko", a ak spraví niekto chybu na Úrade verejného zdravotníctva, tak je to ĽUDSKÝ FAKTOR. Bezmenný. ĽF." Píšu Dáta bez pátosu

Graf ECDC:

Graf - zdroj: ECDC


(Medzititulky red. HD.)

Slovensko posielalo nesprávne údaje. Terorizuje Mikas už rok Slovákov na základe nesprávnych čísel?
Slovensko dodávalo Európskej agentúre nesprávne údaje. A čo ak to, čo sa stalo, nie je len ojedinelá chyba? Čo ak Mikasov úrad s požehnaním vlády už rok terorizuje Slovákov vedome na základe nesprávnych čísel? Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Petra Demková