Naď sa nekašle a opäť hlbšie postrčil Slovensko niekomu do... Avizuje frontový týždeň na cestách
04 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

Dokedy? Týždeň čo týždeň. Jeden vojenský konvoj cudzích armád za druhým. Týždenne desiatky. Ani za ruskej okupácie v jej prvých dňoch nebolo na cestách Československa toľko cudzej vojenskej techniky. Čaká nás týždeň s takmer päťdesiatkou konvojov NATO krížom krážom po Slovensku.


Na papier sa tlačia slová, ktoré vo verejnom mediálnom priestore nemožno použiť ani len v úvodzovkách. Teda, v tej jeho časti, ktorá ešte na Slovensku informuje. Mainstreamu je totiž úplne jedno, ak NATO okupuje Slovensko. NATO smie. To bolo kriku, keď sa Rusi presúvali po Rusku! Tí nesmú. Poďme však k tlačovej správe Ministerstva obrany Slovenskej republiky.
Trojité zovretie

"Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 7. do 13. júna 2021 je cez územie SR plánovaných štyridsaťsedem cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Pôjde predovšetkým o presun spojeneckých vojakov v rámci cvičení DEFENDER 2021, Atlantic resolve a Brave Warrior 2021. Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky."
Ako Švejkov pochod na Putim

Rezort obrany tiež iba stroho oznamuje, že "v období od 7. do 13. júna 2021 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska na trasách Zvolen – Trebišov a späť. Martin – Lešť, Trebišov – Kamenica nad Cirochou.  Martin – Trstená, Milhosť – Michalovce, Zemianske Kostoľany – Lešť a späť.  Michalovce – Zemianske Kostoľany a späť.  Zemianske Kostoľany – Zvolen a späť. Nováky – Rašov, Sliač - Zemianske Kostoľany a späť.  Ruskov – Kamenica nad Cirochou, Zemianske Kostoľany – Žilina a späť. Zemianske Kostoľany – Trenčín, Zemianske Kostoľany – Trebišov a Kamenica nad Cirochou – Michalovce."

"V priebehu budúceho týždňa sa uskutoční tiež železničný presun OS SR, a to na trase Kamenica nad Cirochou – Sása-Pliešovce."

(Medzititulky red. HD.)

Judita Laššáková: Spoločnosť je rozdelená. Diktujú nám idioti, presvedčení o nadradenosti a neomylnosti
"Akoby zvolením získali schopnosti, ktoré dovtedy nemali a teraz nám môžu diktovať. Diktovať nám svoj svetonázor. A hlavne to, ako my máme žiť. Chyba v ich myslení sa udiala už dávno. Príčin je niekoľko. Výsledok jeden. Diktát idiotov, ktorí sú... Čítať ďalej
25 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová