Draxler: Bežní občania už musia strácať dôveru v nejakú súdnosť politikov
01 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenská politická scéna nabrala novú (ne)kultúru. To, ako sa k sebe správajú súčasní politici tu už dávno nebolo. A to Matovič a spol. sľubovali po nástupe k moci novú kultúru v politike. Juraj Draxler im statuse pripomína, že tým trpí nielen on, ale najmä obyčajní ľudia.


"Expert na všetko" Igor Matovič sa staral o rozruch v parlamente ešte ako opozičný politik, teraz, keď je pri moci, sa v parlamente pripomenul opäť. Nezaradený poslanec Miroslav Suja mu ale vychrstnutou vodou pripomenul časy jeho „najväčšej slávy“. A práve na takéto momenty sa zameral v statuse exminister školstva Juraj Draxler, ku ktorému sa v komentároch pod ním pridávali aj bežní ľudia.
Suja sa síce zachoval neslušne, ale správne a 80% Slovákov by asi urobilo to isté

„Náš parlament mával aj v minulosti často nedôstojné momenty, ale táto koalícia všetkých prekonala aj v tomto. Veď už je to každý deň len hádky, henten asi vystupuje z klubu, tamten oného oblial vodou, koalícia (teda vlastní) si pri hlasovaniach robí prieky.... Atď., atď., atď. Keď to počujem, trpím aj ja, a čo ešte bežní občania? Veď tí už musia strácať dôveru v nejakú súdnosť politikov,“ píše v krátkom statuse Juraj Draxler. A že má pravdu svedčia aj komentáre obyčajných ľudí. „Zabudli ste, že minister nadáva poslancovi do špinavcov. Voda nasledovala až potom,“ pripomína Draxlerovi situáciu pred „vodnou sprchou“ Eva Fábryová. Jasné stanovisko zaujala aj Ildikó Balážová: „Tamten čo oblial vodou je jediný poriadny chlap. Urobil to jediný za celé Slovensko. Všetko ostatné sú plané reči. Nikam nevedú.“



„Z pohľadu slušnosti mate pravdu pán Draxler. Ale v takých prípadoch je vždy treba vidieť pôvod zla, a tým nebo nik iný ako pomätenec, mne je len ľúto, že to nebolo minimálne Savo. Ten cirkusy a ďaleko väčšie predvádzal roky, nato netreba zabúdať. Pán Suja sa síce zachoval neslušne, ale správne. 80 % Slovákov by zrejme urobilo to isté,“ okomentovala Vlasta Murgašová situáciu s vodou medzi Sujom a Matovičom. „Už sa to nedá ani pozerať, keď to vidím je mi smutno čo za ľudí či iné pomenovanie, ale neklesnem na ich úroveň, sa tam dostali oni nevedia ani Ň len toľko keď im cinkne bohatý balík mesačne v banke a to pre nás ľudí je veľmi málo, je to smutné, ale akí ľudia volili, takí je parlament,“ smutne skonštatoval Jozef Zlehovec.

Koalícia týmto svojím cirkusom potápa celé Slovensko, konštatuje exminister Draxler
Dunajský pivovar pred pár dňami zverejnil na svojom statuse fotografiu aj s koaličnými politikmi, ktorí sú na čiernej listine podniku, a tak v ňom nebudú obslúžení. Pobavilo to aj expolitika Juraja Draxlera, ktorý sa tomu, rovnako v statuse, trošku... Čítať ďalej
26 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik