Iza Bela: v krátkej dobe vypláva na povrch pravda o ich stretnutí aj s čím sa tam oboznámili
22 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Razia v byte exšéfa NAKA Branislava Zuriana prekvapila azda celé Slovensko. A to najmä preto, že sa uskutočnila iba pár dní po tom ako odišiel z NAKA a od polície do civilu. Zdá sa, že zvláštne čistky sa začínajú robiť aj v elitnej zložke. Problémom je však aj tajné stretnutie našej politickej špičky v centrále SIS


Žena na facebookovom profile Iza Bela už komentovala nejednu situáciu v našej politike, a tak nečudo, že takéto „chuťovky“ jej nemohli uniknúť. V statuse na sociálnej sieti dokonca ukazuje na predsedu parlamentu a šéfa hnutia Sme rodina Borisa Kollára či premiéra Eduarda Hegera.
To, čo tam museli súrne riešiť sa týkalo niektorých vysokopostavených z tejto vlády

Podľa Iza Bely Boris Kolár na niektoré veci akosi skoro zabúda. „Tento človek má zrazu veľmi slabú pamäť, keď ide o Zuriana. Keď sa vyrazili dvere na byte jeho kámošovi Pčolinskému zo SIS, tak on a Krajniak robili veľké teátro a tlačovky. Boris, Boris,“ píše v úvode a vzápätí dodáva, že Kollár sa po tajnom stretnutí v pivnici SIS zmenil a zrazu otočil o 180 ° ohľadom Kolíkovej v prípade kolúznej väzby, kde mali v parlamente medzi sebou veľké útoky a nevraživosť. „Jeho slová buď neplatia dnes, alebo odteraz, a to aj voči ministerke Kolíkovej. Boris, po tomto rokovaní v bunkre SIS, totiž zrazu „sľubuje plnú podporu'“ ministerke,“ konštatuje ďalej Iza Bela.

Iza Bela: Táto diletantská vláda má k odbornosti tak ďaleko, ako je z mesiaca na Mars
Súčasná koalícia sľubovala zmenu. Zrejme aj prišla, ale k horšiemu, a preto jej už teraz viac ako 80 percent ľudí nedôveruje. Kritiku si vláda vyslúžila aj od ženy, ktorá píše na facebookovom profile Iza Bela. Čítať ďalej
22 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


„To fakt si oni myslia, že sme všetci naivní a hlúpi, ako ich voliči, že im toto zožerieme, čo vypúšťajú zo svojich úst ako podhodenie nejakých hlúpych alibistických vyhlásení, čo tam riešili. To, čo tam museli súrne riešiť je asi dosť dôležité a týka sa to niektorých vysokopostavených z tejto vlády,“ myslí si Iza Bela, podľa ktorej sa boja, že Zurian bude rozprávať o Hegerovi a Tipose, Matovičovi ako chcel dostať do SIS Makóa a sľúbi im za to 20 miliónov a možno aj na Kollára a iných.


Asi viacerí zostali nemilo zaskočení keď videli, že ich mená sú niekde spomenuté

„Pre toto nemohlo počkať ich stretnutie v noci na SIS, tajná porada ,,najvyšších“ desiatich, keďže im horí pod riťami a ľudia vidia, čo robia, že idú aj cez mŕtvoly. Myslím si, že v krátkej dobe vypláva na povrch pravda o ich stretnutí a najmä to s čím sa tam vlastne oboznámili. Asi tam viacerí ostali zaskočení, keď videli ich mená niekde spomenuté,“ píše v závere Iza Bela, podľa ktorej to mnohí vplyvní teraz chcú nejak čím skôr uhasiť a zahladiť, čiže zamiesť pod koberec.

Absolútny škandál: Šéf SIS Aláč zasahuje do trestného konania. Asistovalo mu pri tom celé vedenie štátu
20 | 05 | 2021 | Aneta Leitmanová