Blaha: Na čele štátu nemôžu stáť Pat a Mat. Odíďte, Matovič a Sulík. Pre dobro Slovenska!
20 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Nanovo vykopaná vojnová sekera medzi lídrami koaličných strán Matovičom a Sulík už zrejme vôbec nikoho neprekvapuje. Ich vzťah už nebaví ani Ľuboša Blahu, ktorému prekážajú aj iné záležitosti týkajúce sa oboch rezortných ministrov.


Podpredseda Smeru-SD Blaha netají, že hádky Richarda Sulíka a Igora Matoviča už naozaj nikoho na Slovensku nebavia. Ministrovi financií Blaha v statuse vyčíta opätovné urážky ľudí a šéfovi liberálov Richardovi Sulíkovi zase necitlivé slová na adresu dôchodcov.
Ste na najlepšej ceste zahubiť politicky nielen svoje strany, ale celé Slovensko

„Ako majú ľudia veriť v štátne orgány, keď na ich čele stoja dvaja pubertiaci, ktorí si nevedia svoje problémy vyriešiť mimo kamier?“ pýta sa Blaha. Matovičovi aj Sulíkovi pripomína, že kvôli ich hádkam zomrelo už 12 tisíc ľudí, o ktorých sa nestarali, pretože ste sa potrebovali urážať.

„Namiesto toho, aby ste si vstúpili do svedomia, vaše vojny pokračujú. Vy ste na najlepšej ceste zahubiť politicky nielen svoje strany, ale celé Slovensko,“ odkazuje Blaha obom kohútom. „Vy, pán Matovič, ste včera vyštekli po zhruba 35 percentách Slovákov, ktorým máte slúžiť a brániť ich práva, že sú hlúpi, keď sa nedajú zaočkovať. Nikto vám neberie váš názor na očkovanie, pán Matovič, ale nadávať ľuďom, ktorí majú opatrnejší prístup, že sú hlupáci, to je cez všetky čiary,“ konštatuje Blaha. Matovičovi pripomína, že aj oni sa mu skladajú na plat, a tak nech ich láskavo prestane urážať.

Blaha: Matovič by si mal nakúpiť mačacie šampóny do zásoby, lebo tam, kde ho to zaveje, ich mať nemusia
Na svetlo sveta sa dostala kauza, ktorá sa zatiaľ nerozrástla. Čo nie je teraz, môže byť o pár dní. Bývalý šéf NAKA Branislav Zurian totiž bez rozpakov spojil kajúcnika Makóa s Igorom Matovičom. Prirodzene, uniknúť to nemohlo ani Ľubošovi... Čítať ďalej
20 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Slovensko nepotrebuje barikádový boj

„Slovensko nepotrebuje barikádový boj, v ktorom si budú dva tábory nadávať do hlupákov iba preto, že jedni sú zástancami očkovania a druhí sú skeptickejší. Majú na svoje názory právo - jedni aj druhí. O tom je sloboda, o tom je dobrovoľnosť,“ píše Blaha.

Zároveň odkrýva aj ďalšiu šokujúcu vec. S hrôzou sa vraj dozvedeli, že na ich koaličných radách odznelo z úst  Richarda Sulíka, že „keď dôchodcovia zomrú, aspoň ušetríme na dôchodkoch“. „Ak ste takéto niečo cynické počuli povedať koaličného partnera a ďalej s ním sedíte v koalícii, pán Matovič, znamená to, že ste rovnako vinný ako on,“ odkazuje Ľuboš Blaha.

Od rána do večera nás klamú. My nie sme žiadni extrémisti, hnevá sa Blaha (VIDEO)
Strana Smer-SD a jej predstavitelia sa dostali v poslednom čase pod ostrú paľbu kritiky nielen súčasnej koalície, ale aj niektorých médií. A práve na túto kritiku sa zameral Ľuboš Blaha. Vyvracia očierňovanie a tvrdí, že všetko je... Čítať ďalej
19 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Genocídnymi postojmi ste vyhlásili seniorom džihád

„Seniorom na Slovensku odkazujete, že chcete, aby zomreli a keď sa zamyslíme nad tým, koľko ľudí ste nechali zomrieť počas druhej vlny pandémie, pri takýchto tvrdeniach majú seniori dôvod na obavy, že to nebolo z vašej strany iba babráctvo, ale vedomé napĺňanie vašej filozofie ´mŕtvy dôchodca - dobrý dôchodca´. Za takéto genocídne postoje by ste mali byť stíhaní políciou - obaja. Toto prekračuje všetky hranice. Vy ste proti seniorom vyhlásili džihád. Proti našim otcom a mamám. Kam ženiete Slovensko, preboha?“ pýta sa Blaha oboch lídrov najsilnejších koaličných strán.

„Akú má mať dôveru občan v štát, keď sami jeho najvyšší predstavitelia o sebe priznávajú, že sú diletanti? Ale čo čakať od človeka, ktorý tu svojim násilným testovaním pozabíjal tisíce ľudí,“ smeruje Blaha útok na Matoviča.


Jedného dňa budú vyjadrenia Sulíka a Matoviča slúžiť ako dôkazový materiál

Naprázdno neobišiel ani šéf SaS. „Sulík arogantne nechodí na stretnutia o rozpočte. Prepáčte, páni, ale takto štát predsa fungovať nemôže. Vy sa ani neviete stretnúť a chcete rozhodovať o tom, že zadlžíte naše deti a ďalšie generácie na niekoľko storočí? Prosím, prestaňte. Už ste napáchali dosť škody. V amoku sa priznávate k novým a novým zločinom, ktoré spoločne páchate. Jedného dňa budú vaše vyjadrenia slúžiť ako dôkazový materiál,“ konštatuje podpredseda Smeru-SD.

Dodáva, že Slovensko potrebuje zmier, stabilitu, sociálnu a zodpovednú vládu, ktorá bude profesionálne riadiť štát. „Na čele štátu nemôžu stáť Pat a Mat. Slovensko je v najťažšej fáze svojich dejín. Odíďte, páni. Obaja. Pre dobro Slovenska. Už stačilo,“ uzatvára status Ľuboš Blaha.

Blaha odkazuje do Ameriky: Matoviča si tam nechajte, my ho u nás nechceme
Minister financií Igor Matovič sa rozhodol letieť do Ameriky riešiť problémy a možno i budúcnosť, košického oceliarskeho gigantu US Steel. Po skúsenostiach s vakcínou Sputnik sa mnohí obávajú jeho výkonu v USA. Patrí medzi nich aj podpredseda Smeru... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik