Čaputová je nadbytočná občianka SR. Nadbytočné treba vyhadzovať, tvrdí Jakubec
17 | 05 | 2021 I Tibor Sipos

Kritikou vôbec nešetril! Spevák šlágrov a zabávač Martin Jakubec v najnovšom príspevku na svojom facebookovom účte ostro kritizoval prezidentku Zuzanu Čaputovú za jej rozhodnutie nevyhlásiť referendum o predčasných voľbách.


Jakubec označil Čaputovú za "prispatú princeznú". "Je priam odsúdenia hodné, že prispatá princezná sa zobudila zo zimného spánku až teraz. Národ čakal pomoc v zúfalej situácii hraničiacej s existenciou, čakal, že bude blokovať vládu Matoviča a ona sa zobudila len preto, aby sa na koberci váľala a nechutne fotila a pózovala," začal svoj príspevok, ktorý obohatil aj snímkami Čaputovej, na ktorých pózuje pre fotografa pri tom, ako sa váľa po zemi v Prezidentskom paláci.



"Tak toto je už naozaj cez čiaru. Zuzana Čaputová je nadbytočná občianka Slovenska. Nadbytočné treba vyhadzovať. Opustite Prezidentský palác a pretŕčajte sa doma v Pezinku na skládke. Hanbite sa!" Uzavrel svoj vášnivý výstup Jakubec.

Martin Jakubec sa ospravedlňuje Rusom za to, „akú debilnú vládnu reprezentáciu tu máme“
Spevák šlágrov a zabávač Martin Jakubec má na dianie okolo Ruska a vyhosťovania diplomatov jasný názor. S aktivitami proti Rusku nesúhlasí a na svojom Facebooku to dal jasne najavo. Občania mu za to tlieskajú. Čítať ďalej
25 | 04 | 2021 | Petra Demková