Peter Tóth: Kolíková je rovnaká punkerka ako Matovič. Má len o niečo menej hrubé spôsoby
15 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

"O motívoch Kollárovho záchvatu spravodlivosti a Kolíkovej právnom punku" - tak nazval svoju aktuálnu úvahu bývalý novinár a v súčasnosti nezávislý publicista Peter Tóth.


"Aj keď mi je jasné, že Boris Kollár zachraňuje zadok kriminálnikovi Vladimírovi Pčolinskému, musím uznať, že v spore s právnou punkerkou Máriou Kolíkovou má pravdu." Píše Peter Tóth alias Ďateľ na sociálnej sieti.




Reprofoto status FB (@Dateľ)

"Kolúzna väzba je na Slovensku

- nadužívaná;
- nahrádza trest;
- zneužíva sa na vymámenie priznania či spolupráce." Konštatuje Peter Tóth.



Podstata je dôležitá

"Takto to ďalej nemôže pokračovať. Napriek tomu však platí, že motívy Kollárovho záchvatu spravodlivosti sú otázne. No takisto je pravda, že podstatnejšie je to, čo hovorí, nie kto to hovorí." Pokračuje ďalej autor statusu.


Čo všetko sa dá pochopiť pri čítaní zápisnice z výsluchu obvineného Tótha
O Petrovi Tóthovi si môže každý myslieť, čo chce. A ak si aj o ňom pomyslí to najhoršie, je nutné mať na pamäti, že aj on má právo na spravodlivosť a férový prístup orgánov činných v trestnom konaní. To, čo sa deje v kauze takzvaného sledovania... Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Mgr. Judita Laššáková

Devastácia pravidiel

"Mária Kolíková a jej právny punk je pohromou pre spravodlivosť. Devastuje ústavu, zakrýva zjavné pochybenia Zboru väzenskej a justičnej stráže, ideologizuje právny systém a rozkladá štruktúru všeobecného súdnictva."


"Kolíková je rovnaká punkerka ako Matovič. Má len o niečo menej (naozaj len málinko) hrubé spôsoby." Končí úvahu na tému Kolíkovej "valec" Peter Tóth.



Pre mladšie ročníky - poznámka redakcie HD

Pank alebo (pôvodné písané) punk je hudobný a životný štýl. V angličtine slovo punk znamená „výtržník“.

Pank nemá žiadny jednotný ideový smer. Najrozšírenejšie postoje sú odpor proti nacizmu, rasovej diskriminácii, politike, bojovaniu, globalizácii, konvenciám alebo komercii. Mnoho punkerov má blízko k anarchokomunizmu. Tiež je možné stretnúť sa s tvrdením, že základom panku je provokácia. Hnutie je všeobecne veľmi tolerantné k mäkkým drogám, hlavne marihuane. Subkultúra pank vychádza zo subkultúry skinhead. (Stotožňovania sa s robotníckou triedou, „ťažké topánky“.) A subkultúry glam (očarujúci, šokujúci a provokatívny zjav).

(Medzititulky red. HD.)

Tóthovi parádne uleteli nervy a v mene ochrany vlastnej rodiny vynadal pisálkovi z mainstreamu
Bývalý novinár a spolupracovník SIS Peter Tóth mal včera takpovediac "svojrázny" večer. Jeho súčasťou bol stret s novinárom. Osobný a slovný stret. Viacerí z nás z času na čas zatúžia povedať si "svoje" pôvodcom neprávostí, ktoré na nich páchajú u... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Ivan Brožík