Tóthovi parádne uleteli nervy a v mene ochrany vlastnej rodiny vynadal pisálkovi z mainstreamu
28 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Bývalý novinár a spolupracovník SIS Peter Tóth mal včera takpovediac "svojrázny" večer. Jeho súčasťou bol stret s novinárom. Osobný a slovný stret. Viacerí z nás z času na čas zatúžia povedať si "svoje" pôvodcom neprávostí, ktoré na nich páchajú u nás žiaľ už dlhodobo niektorí predstavitelia novinárskeho stavu.


Kedysi platilo v novinárskej branži, že na kolegov sa neútočí verejne. Sporné otázky sa riešili osobným rozhovorom a nie medializáciou. Nemysliteľné bolo útočiť na rodiny novinárov. To sa považovalo za neskutočnú podlosť. Časy sa však zmenili a z novinárskeho stavu na Slovensku sa stalo čosi nechutné, špinavé, bezcharakterné. A o tom píše aj Ďateľ na sociálnej sieti. Popisuje iba zážitok zo stretnutia s niekým, kto si hovorí novinár.

 

Reprofoto FB (@Ďateľ)

VČERA SOM NAHLAS A VULGÁRNE VYNADAL BURČÍKOVI, TRPÁKOVI ZO SME

"Včera podvečer som si bol zabehať. To nie je nič nové, samozrejme.Stretol som však istého Matúška Burčíka. Áno, toho zakomplexovaného dilina zo SME." Popisuje udalosť Ďateľ.
Ako svini do hranta

"Strašne som sa doňho pustil Vynadal som mu ako svini do hranta. Obávam sa, že v mojom slovnom prejave neboli ani spojky, predložky a častice slušné. Reku, prečo som to urobil? Dlhú odpoveď na túto otázku nájde vzácny čitateľ v mojej novej knihe Satan, teší ma!" Vysvetľuje autor statusu.
Ubližovať rodine je hnus

"Kratšia odpoveď znie tak, že Burčík bol jeden z tých mediálnych škrabákov, čo klamstvami, manipuláciami a prekrúcaním ubližovali mojej rodine. Tento trpák dokonca povedal, že svoje výpovede v procesnom postavení svedka formulujem tak, aby som bol sexi pre médiá. Áno, čítate dobre. Toto ten škrabák povedal. Viac v knihe Satan, teší ma!" Končí svoj status na sociálnej sieti Peter Tóth, alias Ďateľ.

(Medzititulky red. HD.)

Vagovič dostal „kakanicu“ a prišiel na výsluch s advokátkou. „Ale nie s hocakou,“ informuje Ďateľ
Novinár, ktorý používa alias Ďateľ, si všíma zaujímavú vec. Marek Vagovič z Aktualít má rovnakú advokátku, Evu MIšíkovú, ako zločinecká skupina. Zaradil sa tak do organizovanej skupiny Lipšic – Pčolinský – Košč – Trajter. „Presne tam patrí,“ dodal... Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | Petra Demková