Biden neveril svojim ušiam: Deti mu povedali krutú pravdu pred kamerou (VIDEO)
06 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Americký prezident Joe Biden sa vydal s prvou dámou Jill Bidenovou, ktorá je učiteľkou. Prišli medzi žiakov piatej triedy do Virgínie, aby sa presvedčili, ako boli deti spokojné s dištančnou výučbou, informuje server parlamentnilisty.cz.

Keď sa americký prezident Joe Biden vydal na návštevu žiakov piatej triedy do virgínskej Yorktown Elementary School, zrejme netušil, čo sa dozvie. Po otázke na výučbu z domova si vypočul výhradne len chválu. Avšak dôvody, prečo je výučba na diaľku lepšia ako chodenie do školy, už zrejme až tak neocenil.

Piataci po otázke o obľube dištančnej výučby až na jedného študenta reagovali všetci pozitívne. "Bolo to super", "skvelé", vypočul si prezident. A zaujímal sa teda o bližšie dôvody takej obľúbenosti výučby z domova.

"Bolo to ťažké so všetkými tými vadami, ale nakoniec to bolo celkom dobré. Rozhodne to mám radšej takto," reagovalo síce jedno z detí. Ďalší žiaci už chválou nešetrili. "Keď sme boli unavení, tak sme si mohli pospať," zhrnula jedna zo žiačok prednosti dištančnej výučby.



Okrem spánku sa dalo pri školskej výučbe z domova robiť aj plno iných činností. Napríklad sa deti mohli dosýta najesť, ako ubezpečila ďalšia malá študentka. "Niekedy, keď sa učiteľka venovala niečomu inému, tak sa dalo jesť a bola to zábava," zhodnotila.

Najviac však amerického prezidenta zrejme zarazil ďalší žiak so svojou taktikou pre prípad, že sa ho učiteľka pýta na niečo, čo sa nenaučil. "Keď nevieš otázku, môžeš jednoducho predstierať, že ti nefunguje mikrofón," prezradil Bidenovi.

V prvých 100 dňoch Bidenovej vlády zbohatli tí najbohatší, a to najmä na pomoci zo štátnej kasy
03 | 05 | 2021 | Diana Zaťková