Pokrytectvo v OĽaNO: Poslankyňa Horváthová žije a pracuje v Rakúsku, teraz rozhoduje o Slovákoch
05 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Matovičova poslankyňa z OĽaNO Eva Horváthová žije v susednom Rakúsku už viac ako osem rokov, informuje Plus 7 dní.

Tomuto sa vraví pokrytectvo! Spolu s manželom vlastní dom v dedinke Gattendorf od roku 2013. „Je zaťažený hypotékou. V Bratislave užívam príležitostne rodinný byt, ktorý nevlastním,“ uviedla Eva Horváthová. Nielenže v Rakúsku žije, ale aj je tam aj zamestnaná. Napriek tomu však ako poslankyňa momentálne vládnucej strany prispieva k dôležitým rozhodnutiam o životoch Slovákov.

Horváthová, ktorá pôsobí aj ako lekárka, má podľa informácií Plus 7 dní pracovný pomer v Europlazme Hainburg a v Alergiologickom centre vo Viedni.

„Ako pediatrička som pôsobila na Detskej klinike Fakultnej nemocnice s poliklinikou Trnava do roku 2005, keď sa mi narodil prvý syn. Na materskej dovolenke som bola šesť rokov a v roku 2012 som sa stala poslankyňou národnej rady. Po uplynutí mandátu sa mi naskytla príležitosť pracovať vo svojom odbore vo Viedni, a tak som ju využila a pracujem tam na malý úväzok dodnes,“ spresnila pendlerka, ktorá na presun na Slovensko striedavo využíva, len tak mimochodom, až tri autá.

Matovič je pre Slovensko ako sedem morových rán, smeje sa na našom „Havlovi“ Belousovová
To, čo o svojom straníckom šéfovi zahlásil minister Ján Mičovský, je už skutočne silná káva. Igor Matovič je podľa neho slovenský Havel. Na tomto slovnom spojení sa dobre zabáva expolitička Anna Belousovová. Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik