Mazurek: "Slovensko Vás, pán Matovič, nenávidí preto, že ste ho dostali na úplné dno!" (VIDEO)
04 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

V rozprave o programovom vyhlásení vlády a o dôvere vláde vystúpil aj poslanec parlamentu za hnutie Republika Milan Mazurek. Jeho kritické slová sa najmä Igorovi Matovičovi nepočúvali ľahko.


Igor Matovič si ešte z pozície premiéra pohneval takmer celé Slovensko. A teraz mu jeho „obľúbenosť“ u ľudí pripomínajú najmú opoziční politici na každom kroku. Tak ako v statuse a videu na sociálnej sieti Milan Mazurek z hnutia Republika, ktorý si súčasného ministra financií doslova vychutnal.
Pošliapali ste Ústavu, zruinovali celý štát a zničili vieru v spravodlivosť

Matovičovi som to povedal za všetkých, ktorým zničil život,“ píše hneď v úvode svojho statusu Mazurek a dodáva: „Predstavte si ten neuveriteľný obraz, kedy usvedčený plagiátor príde ako minister financií do parlamentu hovoriť aké úžasné úspechy dosiahol a ako mu všetci len krivdili a celý čas mu ubližovali. Igor Matovič skutočne v parlamente s trasúcim sa hlasom vyplakával 30 minút aký bol vlastne skvelý premiér. Niečo neuveriteľné, úplne bez hanby, bez sebareflexie...“

Podľa Mazureka sa Igor Matovič iba vlastným pričinením stal najnedôveryhodnejším premiérom v dejinách našej vlasti. „Nepriznal si prakticky žiadnu chybu, okrem prakticky infantilných detských výlevov a stále a zakaždým poukazoval na iných. A ešte aj po celom tom fiasku, po tej katastrofe, ktorú predstavovala jeho vláda počas minulého roka bude hovoriť o nejakých úspechoch a chváliť ľudí, ktorým sa údajne podarilo urobiť pre Slovensko niečo pozitívne?“ nechápe poslanec parlamentu.

„Pán Matovič, aká je pravda o vašej vláde? Vy ste zruinovali celý štát, zničili ste vieru v spravodlivosť. Urobili ste to, čo nedokázal ešte nikto pred vami, úplne ste pošliapali Ústavu a zakopali do prachu. Z ľudí na Slovensku ste urobili otrokov, ktorí sa musia povinne plošne testovať,“ vykričal Mazurek len časť z toho, čo sa vytýka vláde šéfa hnutia OĽaNO, podľa ktorého sa Igor Matovič zrejme inšpiroval niekde v Severnej Kórei.

„Vaše plošné testovanie za miliardu eur, za ktoré sme mohli mať desať nemocníc, spôsobilo najvyšší počet úmrtí a hospitalizácií na svete na počet obyvateľov, o ktorom ste tu hovorili. Aj napriek tomu stále trváte, že je to dobrý nápad a stále na ľudí tlačíte,“ pokračuje vo videu z jeho vystúpenia v pléne Milan Mazurek.


Malých slovenských podnikateľov ste zruinovali a dostali na úplne dno

„Zobrali ste ľuďom práva, pomohli ste bankám, dali ste im miliardy eur, umožnili zdierať ľudí a zarobiť neskutočné peniaze. Zahraničným reťazcom ste na Slovensku umožnili Eldorádo, zatiaľ čo malých slovenských podnikateľov ste zruinovali na úplne dno a nedali im žiadnu adekvátnu pomoc. A dnes hovoríte o zvyšovaní DPH-čky,“ konštatuje ďalej Mazurek a na samý záver svojho vystúpenia dodáva: „Aj napriek tomu, že títo vaši poslanci, za ktorých sa môžete hanbiť, ktorí tu békajú ako stádo oviec, pretože to v skutočnosti sú, vás tu budú chváliť. Pravda je ale taká, že Slovensko vás, pán Matovič, nenávidí a nenávidí vás za to, že ste ho dostali na úplné dno!“

Mazurek: V Žehre sú Rómovia veľkým problémom, no každý pred tým zatvára oči (VIDEO)
Podtatranská obec Žehra je známa aj problémami, ktoré má s rómskymi obyvateľmi. Mnohé príbytky majú postavené načierno alebo za byty neplatia nájomné. Navyše robia v okolí neporiadok. Miestna samospráva nad tým zatvára oči. Vo videu na sociálnej... Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik