Amerických šoférov pokoril obyčajný "kruháč". Na ich neschopnosti sa teraz neprávom baví celý svet (VIDEO)
03 | 05 | 2021 I René Skalný

Mnohí vodiči nevedia jazdiť po kruhovom objazde. Väčšinou dávajú smerovky opačne, alebo vôbec. Avšak video z amerického štátu Kentucky dáva slovnému spojeniu "nevedieť jazdiť" úplne iný rozmer. Takýto chaos pri riešení jednoduchej, okružnej križovatky ste zrejme nikdy nevideli!


Existujú krajiny, v ktorých dobre známe "kruháče" nie sú ani zďaleko tak bežnou záležitosťou, ako tomu býva u nás. Okres Bath-Rowan v americkom Kentucky je toho zrejme dôkazom.

Aj keď by sa mohlo zdať, že video, ktoré zverejnil časopis Autográtis na svojom oficiálnom profile je príkladom žalostných schopností amerických vodičov, opak je zrejme pravdou.

Neuveriteľné: Vodič odstavil dodávku na diaľnici, aby si "šnupol"!
Slovenská polícia informuje o neuveriteľnom incidente, ktorý zachytila bezpečnostná kamera. Vodič nákladiaku odstavil dodávku, "narysoval" si lajnu a "šnupol" si. To všetko priamo pod kamerou diaľničnej polície. Čítať ďalej
30 | 04 | 2021 | René Skalný


Ako upozorňujú niektorí diskutujúci v komentároch - video na ktorom sa škodoradostne baví celý svet je pravdepodobne len šikovne zostrihaným záznamom v zmysle "Ako sa to robiť nemá".

A celá inštruktáž je dielom stavebnej firmy, ktorá v amerike tak netypickú križovatku realizovala.