Rakúsky poslanec varoval v parlamente pred karcinogénnymi látkami v respirátoroch
29 | 04 | 2021 I Robert Bačinský

Rakúsky poslanec, Peter Wurm, v parlamente varoval pred nebezpečenstvom.„Celé týždne, ba až mesiace nám chodia nespočetné emaily nielen od  lekárov, ale hlavne od rodičov, ktorých deti majú extrémne zdravotné problémy. Príčinou sú respirátory,“ povedal.



Respirátory obsahujú etylénoxid

Rakúsky poslanec Peter Wurm vystúpil v rakúskom parlamente, aby upozornil na závažné a vedecky podložené dôkazy o škodlivosti dlhodobého nosenia respirátorov. Ide o vážne poškodenie zdravia etylénoxidom, ktorý sa nachádza v respirátoroch. Toto závažné riziko sa týka hlavne detí.

Z 22 pozitívne testovaných AG testami boli skutočne chorí len štyria! Dokedy budeme nasilu míňať Matovičovu zásobu?
Mesto Brezová pod Bradlom sa na svojej stránke úprimne priznalo. Dvadsaťdva ľudí, ktorým vyšiel cez víkend AG test pozitívne, dali pretestovať PCR testom. A výsledok bol neuveriteľný! Skutočne nakazení boli len štyria. "Dnes prebehlo opakované... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Diana Zaťková


V úvode svojho príhovoru (video s prekladom je TU) oboznámil poslancov so závažnými zisteniami ohľadom respirátorov, prevažne z Číny: „Pokiaľ si dôkladne prečítate popis na obale, väčšinou tam nájdete skratku EO, alebo ETO, čo je označenie pre etylénoxid. Táto látka je ako v Európe, tak aj v EÚ zakázaná, pretože je karcinogénna, spôsobuje alergie, čiže je jednoznačne zdraviu škodlivá.“
Deti majú extrémne zdravotné problémy

Poslanec Wurm tvrdí, že celé týždne, ba až mesiace, dostávajú nespočetné emaily nielen od  lekárov, ale hlavne od rodičov, ktorí majú so svojimi deťmi extrémne zdravotné problémy.

„Čo je príčinou? Príčinou sú respirátory, ktoré k nám prichádzajú v miliónoch kusov z Číny. Môžeme Číne pripisovať veľa vecí, ale myslím si, že v mnohých veciach čo sa týka ochrany životného prostredia a zdravia, nie sú na prvom mieste. Totiž ak respirátory nebudú dôkladne sterilizované, ostávajú v nich zvyšky karcinogénneho a alergénneho etylénoxidu. A to sa týka aj výterových tyčiniek,“ tvrdí rakúsky poslanec.
Vláda zrušila kontroly respirátorov z Číny

Následne sa poslanec Wurm pustil aj do nepochopiteľného vládneho rozhodnutia, zrušiť kontroly dovážaných zdravotníckych potrieb, medzi ktoré respirátory jednoznačne patria.

„Čo táto vláda urobila minulý týždeň?“ opýtal sa prítomných poslancov. „Zrušila zákon o zodpovednosti za zdravotnícke prostriedky. Vďaka tomu sa tieto vôbec nekontrolujú. Znamená to, že bez akejkoľvek štátnej kontroly sa táto nebezpečná látka dostáva 2-3 krát týždenne do kontaktu s nosovou sliznicou našich detí a navyše, musia nosiť respirátory hodiny denne,“ varuje poslancov Peter Wurm.

CNN odhaľuje: Najlepšie sa predáva strach. A čo bude v kurze po korone?
Komentár Lea (The Epoch Times) Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ingrid Vrabcová


„Ako sa to bude kontrolovať?“ pýta sa prítomných poslancov. „Nechceme nič iné, iba dôkladné preskúmanie, či sa v respirátoroch nachádzajú zvyšky etylénoxidu, ktoré sú pre naše deti nebezpečné. Ja sa, úprimne, nespoľahnem na údaje čínskych producentov, pretože momentálne je to jediné meradlo, podľa ktorého sa tieto pomôcky dostávajú na rakúsky trh. Označenie CE čínskeho výrobcu, čo je administratívne označenie zhody s normami pre zdravie v rámci európskeho hospodárskeho priestoru „stačí“ na to, aby to v miliónoch používali naše deti úplne bez kontroly,“ nechápavo konštatuje rakúsky poslanec a apeluje na všetky politické strany, ale hlavne na vládu, aby v záujme rakúskych detí odsúhlasili preskúmanie týchto závažných informácií rakúskou liekovou agentúrou AGES tak, ako to robila pred koronou.

„Pokiaľ bránite samotnej kontrole, potom je to už podľa môjho názoru nielen ohrozenie zdravia našich detí, ale nevytvára to ani žiadnu dôveru. A práve dôvera je to, o čo by sa vláda mala v tejto oblasti snažiť,“ upozorňuje v závere svojho príhovoru v rakúskom parlamente poslanec Peter Wurm.

Rodičia už toho majú dosť! Deti pôjdu do školy bez rúška, alebo bude súd
Rodičia detí základných aj stredných škôl sa začali búriť! Dožadujú sa vyučovania bez rúšok, v opačnom prípade sa chcú obrátiť na súd. No starosta mestskej časti Ružinov Martin Chren v takom prípade uvažuje, že školy jednoducho opäť zavrie,... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Diana Zaťková