Juraj Draxler: Šaškáreň okolo Plánu obnovy, úzka skupinka utajene rozhodla, kam pôjdu peniaze
29 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Vláda dnes schválila a prezidentka podpísala Plán obnovy. Ak prejde Bruselom, cez Matoviča potečie takmer sedem miliárd eur.


"Tento plán, ako minúť 6,6 miliardy eur (plus možné dodatočné pôžičky) vznikal v utajení." Upozorňuje prioritne politik Juraj Draxler na sociálnej sieti.

Reprofoto status FB (@Juraj Draxler)

Partička si rozdelila peniaze

"Robila na tom doslova úzka skupinka ľudí, ktorá len tak určila, kde sa majú tieto obrovské objemy peňazí dať." Konštatuje Juraj Draxler.
Hraná "transparentnosť"

"Aby to vyzeralo "transparentne", k malým ukážkam z dokumentu sa akože mohli vyjadriť externí experti a vláda spravila nejaké webové diskusie o "reformách"."
Plán pre Slovensko je o ničom

"Čistá šaškáreň. Navyše, ten dokument má tak nízke kvality, že sa ešte veľmi bude bojovať o to, ako ho reálne napľňať. Ak sa v dohľadnej dobe podarí vymeniť vládu, celý plán bude treba s Bruselom znovu otvoriť." Končí svoj status Juraj Draxler.

(Medzititulky red. HD.)

Draxler: Žijeme v žumpe, ktorú treba vyčistiť od bordelu v politike, až po správanie médií
"Ako šialene médiá fungujú: riaditeľ NAKA si vraj na kúpu vyhliadol dom pod Tatrami. To by ale nebola dostatočne zaujímavá informácia, tak to aktuality.sk uvádzajú titulkom ´Šéf NAKA hľadá dom pod Tatrami, susedom mu má byť aj bývalý bos... Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ivan Brožík