Šokujúci zážitok ženy po alergickej reakcii z vakcíny. Slová a prístup lekárky aj sestričky ju pobúrili
25 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Na Slovensku sa očkuje proti koronavírusu od konca minulého roka. Ľudia však majú po ňom rozličné nežiadúce vedľajšie účinky. O reakcii zdravotníkov po jednej z nich informuje aj pisateľka na facebookovom profile Nekŕmte nás odpadom.


Vakcíny proti COVID-19 mávajú rozličné väčšie či menšie reakcie, s ktorými sa už začali stretávať aj zaočkovaní Slováci. Pri tom sa ale stretávajú s rozličnými reakciami zdravotníkov. A jeden taký opísala v statuse aj žena, ktorá veru vôbec nebola s tým, ako sa k nej správali nadšená.
Nikdy viac túto doktorku nenavštívim s takým arogantným prístupom lekárky a jej sestričky

„Pred 8 dňami som bola očkovaná vakcínou Moderna v očkovacom centre v našom okresnom meste. Keďže dnes sa mi vo veľkom prejavila alergická reakcia na ruke po mieste vpichu, opuchlo a svrbí to,“ opísala začiatok problému žena, ktorá si povedala, že keďže má v ten deň kontrolu na kožnej ambulancii, tak to spomenie pani doktorke. „Podotýkam, že je veľmi milá aj pani sestrička. Pozrela mi to a povedala, že zjavne to je alergická reakcia na niektorú látku vakcíny Moderna,“ pokračuje pisateľka. Keďže vakcinačné centrum je v tej istej budove ako kožná ambulancia, tak ju lekárka poslala k doktorke alergiologičke, aby sa jej to pozrela. Ona navyše prevádzkuje vakcinačné centrum a zároveň očkuje vakcínou Moderna. „Tak som prišla a sestrička mi vraví že ma objedná o 3 týždne a ja na to že to by trebalo riešiť ihneď, keďže je to po očkovaní že do 3 týždňov môže sa stať čokoľvek kolaps a pod.,“ začala žena s opisom toho, čo sa udialo hneď na úvod netušiac, že „kovbojka“ ešte len príde.



„Ona vybehla na mňa s tým že už by som zomrela hneď ten deň o vakcinácii, že čo si predstavujem, že ľudia čakajú k ním aj 3 mesiace. Nakoniec išla za doktorkou ktorá mi povedala, že ma nezoberie. Ani sa nepozrela na to, ako to vyzerá. Tiež svojim arogantným postojom povedala, že len sa objednať,“ šokuje žena, ktorá si myslí, že reakcia po vakcíne by sa mala posudzovať ihneď. „Nikdy viac túto doktorku nenavštívim s takým arogantným prístupom lekárky a jej sestričky. Pani doktorka, trocha skromnosti a pokory by nezaškodilo, a taktiež aj vašej sestričky, ktorá nemá úctu voči pacientom,“ píše nahnevaná žena, ktorá na záver dodáva, že nakoniec vec vyriešila s inou lekárkou, ktorá sa toho chytila a neodporúčala ísť na druhú dávku vakcíny.

Škandál: Krajčího sesternica priviedla neoprávnenou pokutou ústav pre postihnuté deti do krachu
Veľmi zaujímavé informácie zverejnil facebookový profil Nekŕmte nás odpadom. Poukazujú na divné kroky bývalého vedenia štátnej Všeobecnej zdravotnej poisťovne (VšZP), ktoré „dostalo do smútku“ liečebný ústav pre postihnuté deti v... Čítať ďalej
07 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik