„Serie ma táto vláda? Serie. Neskutočne,“ konštatuje nahnevaný Ivan Trnka
24 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Skutočnosť, že aj táto staronová vláda je u ľudí neobľúbená svedčia statusy bežných ľudí na sociálnych sieťach. Svoje názory na ňu vyjadril aj Ivan Trnka.


Súčasní koaliční poslanci sa nádejajú, že k referendu o predčasných voľbách nepríde dostatočný počet ľudí. A to aj napriek tomu, že opozičný Smer-SD a Hlas-SD už majú vyzbieraných viac ako 700-tisíc podpisov. Túto vládnu garnitúru už nechce viac ako 80 % ľudí. Celkom jasne to vo svojom statuse napísal aj Ivan Trnka.
Neodpustím im, do akého psychického stavu beznádeje a zúfalstva privádzajú ľudí

„Serie ma táto vláda? Serie. Neskutočne,“ píše Trnka hneď v úvode a vzápätí dodáva: „Ale je jedna vec, ktorú tejto vláde, osobám čo v nej sú, každému jednotlivcovi NIKDY NEODPUSTIM! Neodpustím im to, do akého psychického stavu beznádeje a zúfalstva privádzajú ľudí, ktorých si vážim, ľudí, ktorých mám rád!“ Ivan Trnka priznáva, že politiku nikdy nebral osobne, vždy sa radšej hádal a doťahoval s oponentami, ale toto už nie je o politike. „Už je to o odplate.



Stalo sa to skrátka osobným. Želám vám len to čo si právom zaslúžite, vy „vláda“. Ivan Trnka sa tiež ľudí pýta, či vedia aká je tá kvalitatívna zmena politiky medzi 12 rokmi Fica a rokom tejto „bandy“? To, čo sa tak nejak stráca na pozadí COVIDu? „Tých Ficových 12 rokov bolo rokmi politického súperenia. Súperil s oponentami či politickými súpermi, či protivníkmi. Bolo to o hádkach, nesúhlase, ale NIE O NENÁVISTI voči oponentom a ani voči ich voličom,“ píše vo svojom statuse ďalej Trnka.

Iza Bela: Táto diletantská vláda má k odbornosti tak ďaleko, ako je z mesiaca na Mars
Súčasná koalícia sľubovala zmenu. Zrejme aj prišla, ale k horšiemu, a preto jej už teraz viac ako 80 percent ľudí nedôveruje. Kritiku si vláda vyslúžila aj od ženy, ktorá píše na facebookovom profile Iza Bela. Čítať ďalej
22 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Matovič vniesol do slovenskej politiky nenávisť, a tá sa stala jeho pracovnou metódou

Podľa Ivana Trnku to, čo zažívame posledný rok aj niečo je politický boj. „Začal s tým Matovič, on vyhlásil boj nepriateľovi. Matovič vniesol do politiky pojem politický nepriateľ. Matovič vyhlásil vojnu konkrétnym politikom aj ich voličom. Matovič vniesol do slovenskej politiky nenávisť, a tá sa stala jeho pracovnou metódou. Matovič vyhral voľby na emócii nenávisti, na jej úmyselnom vyvolaní a živení. A Matovič tu nenávisť preniesol aj voči časti občanov vlastného štátu,“ vykričal Trnka expremiérovi všetko, čo mal na jazyku.



„Áno, je v tom autentický, on naozaj úprimne nenávidí všetkých čo s ním nesúhlasia. Všetkých občanov čo s ním nesúhlasia, a to je choré. Politická aréna je pre politikov, nech si v nej dajú rany aké chcú, ale ak politik nenávidí voličov oponenta, tak je to cez čiaru. Čo si zasial, to bude žať. Tak sa to myslím hovorí,“ končí Ivan Trnka svoj status, ktorý sa Igorovi Matovičovi a jeho spriazneným voličom a fanúšikom zrejme dobre čítať nebude.

Iza Bela: Moriak Matovič svojou pýchou dostal Slovákov na kolená a zničil čo tu fungovalo
Pred voľbami 29. februára minulého roka viacerí politici upozorňovali, čo nastane v prípade, keď sa dostanú k moci pravicové liberálne strany. Sú tu a výsledok vidíme. Svoj názor na celú situáciu napísala vo svojom statuse aj žena pod facebookovým... Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik