Pisateľka: Vláda mala čas riešiť problémy už v roku 2020. Škoda, že zase riešila len svoje!
21 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko sa od pondelka dočkalo trochu väčšieho uvoľňovania prísnych proti pandemických opatrení. Na facebookovom profile Nekŕmte nás odpadom pisateľka však kritizuje vládu za jej rozličné zlé rozhodnutia.


Pisateľke prekáža hneď niekoľko vecí. Spomína najmä systém očkovania, ktorý nedal do prvej línie predavačky či kaderníčky a tiež neskoro predĺžené PN-ky. Zlyhaní vlády však podľa neho bolo oveľa viac.

„Naša vláda mala čas riešiť problémy už od minulého roku. Škoda, že zase riešila len svoje. Začne sa kolobeh, ktorý spustí ďalšiu vlnu koronavírusu. Nemusím byť ani hlavný hygienik, aby mi to, alebo nám, došlo,“ začína status pisateľka.

Podľa nej už dávno mali mať zaočkované predavačky, kaderníčky. „Tie, či sa vám páči alebo nie, sú tiež v prvej línii, premelie sa im tam tisíce ľudí. Ale no, keďže sú to len predavačky, tak načo, veď stačí keď sa naši politici utekali zaočkovať, tiež aj svoju rodinu určite. Načo ľudí, veď snáď bude mať kto na nich robiť. A potom začnú vykrikovať, nie ste zodpovední!“ hnevá sa pisateľka.



„Tiež sa naši politici rozhúpali po funuse s predĺženými PN-kami. Ľudia, ktorí mesiace sa nedostali k zákrokom, ktorí sú mesiace bez eura a práce a chorí, to už riešili hocijak. Výpoveďou... teraz im predĺžite PN? Keď už ju museli ukončiť, aby prežili? A mohla by som písať milión príkladov, kde všade zlyhali naši politici, ktorí brali 5000 € platy, aj keď nič nerobili," končí rozhnevaný status pisateľka, ktorá všetkým ľudom praje hlavne veľa zdravia.

„Pretože to keď nemáte, ste v tejto dobe v prdeli,“ dodáva na samý záver.

„Nechajte otvoriť naše prevádzky, my hygienické predpisy dodržíme!“ volajú obchodníci
Otvoriť kostoly, ale malé obchody nie? S tým sa nestotožňujú obchodníci ani minister hospodárstva Richard Sulík. Spoločne volajú po tom, aby sa za dodržania všetkých opatrení prevádzky otvorili. Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik