Sulík prehovoril za všetkých: "Očkovať sa dám až vtedy, keď budem mať na výber!"
20 | 04 | 2021 I Diana Zaťková

Jeden z predstaviteľov našej vlády v tom má jasno. Nedal sa zaočkovať a ani sa k tomu v najbližšej dobe nechystá. Teraz je otázne, či mu chýba dôvera v ktorúkoľvek vakcínu alebo sa jednoducho bojí injekcie. Odpoveď je však prozaickejšia.


Mnohí politici museli vysvetľovať, prečo sa pri očkovaní predbehli alebo prečo si práve oni mohli vybrať vakcínu, ktorá im nebola určená. Jeden z ministrov takýto problém určite nerieši. Ide o ministra hospodárstva, ktorému sa už niekoľko mesiacov darí „uniknúť“ očkovaniu proti COVID-19, píše portál ereport.sk.

Ešte minulý rok na jeseň Richard Sulík pred médiami konštatoval, že si ani nepamätá, že by bol niekedy vôbec očkovaný aspoň proti chrípke. O očkovaní teda v čase, keď sa o vakcínach iba špekulovalo, ani nerozmýšľal.

Vakcinácii nepodľahol ani v čase, keď sa vo veľkom nechali očkovať vládni predstavitelia a nevydržali to ani niektorí poslanci mimo poradia.

Kauza Lučanský: Komisia nemá vôbec prístup ku všetkým dokumentom, ako máme vyšetrovať? pýta sa Saková
Denisa Saková ako členka nezávislej komisie, ktorá vyšetrovala tragické okolnosti úmrtia bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského, nepodporila jej záverečnú správu. O tom, prečo tak konala konečne prehovorila. Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Diana Zaťková


O niekoľko týždňov neskôr zase tvrdil, že sa nechce predbiehať. „Ja sa teraz nebudem očkovať, počkám si, až keď budem na rade a vyberiem si vakcínu. Potom budeme aj viac o tých vakcínach vedieť a nejako sa rozhodnem,“ vysvetľoval.

No na Sulíka už prišiel rad, tak musel ísť s pravdou von: „Som za to, aby mal každý na výber vakcínu, ktorou sa chce dať zaočkovať podľa svojho vlastného uváženia,“ zdôraznil minister hospodárstva.

„Vtedy si aj ja vyberiem, keď bude na výber. Keď nebudem ani len náznakom podozrievaný, že som sa niekde nejakým spôsobom predbehol,“ vysvetlil Sulík.

Kardiochirurg Fischer: "V politike mnohí ešte „neasistovali“, ale už „operujú“. Tomu zodpovedajú aj ich výsledky"
Viliam Fischer sa na Facebooku pustil do úvahy, akí ľudia dnes zastávajú vysoké posty. Myslí si, že na najvyššie životné piedestály by mali byť nominovaní len ľudia, ktorí svojimi schopnosťami, talentom, vedomosťami, sa postupne vypracovali, cez... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Petra Demková