Baťová nie je anjel! Na internete sa objavili zaujímavé informácie o riaditeľke ŠÚKL
15 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič tvrdí, že problémy okolo vakcíny Sputnik V spôsobil Štátny ústav pre kontrolu liečiv, čo jeho riaditeľka Zuzana Baťová popiera. Že v tom ale môže mať prsty aj ona sama naznačuje článok, ktorý na svojom profile zverejnil doktor Peter Lipták.


Doslova vojnu medzi Igorom Matovičom a Štátnym úradom pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) spustila registrácia ruskej vakcíny Sputnik V. Riaditeľka Zuzana Baťová si svoju inštitúciu bráni, že všetko urobili ako mali, že nič z hľadiska jeho uvoľnenia na očkovanie nezdržiavajú. Je to ale skutočne tak? Informácie na portáli be3com ale hovoria niečo iné. Batová vraj nie je anjel!
Baťová jednoznačne lobuje a brzdí procesy... Bude štát konať?

„Robí zo seba chudinku a ublíženú ale urážajú oni s manželom. No je v tom ešte viac. Baťová sa snažila ukryť svoj životopis na internete, no nepodarilo sa, píše sa v článku, ktorého autor prezrádza čosi poriadne závažné. „Baťová nielen zasahovala, ale Baťová, ako štátny zamestnanec na vysokom poste, bola konateľkou firmy PHARMACUM v Trnave s.r.o. Jej jediným spoločníkom bola firma Apotheke Slovakia, kde je v dozornej rade Lukáš Grofčík, a tento istý Lukáš Grofčík je aj v predstavenstve spoločnosti Unifarma a.s., ktorá je dovozcom vakcíny AstraZeneca!!!,“ píše sa v texte.



„Ktovie čo je za tým, a či tam náhodou (keďže ŠÚKL schvaľuje liekové preparáty) nie je to nejaká podivná lobistická akcia. Zaujímavé by bolo preskúmať celé to pozadie poriadne prepojenie!!! Takže podľa všetkého sa brzdia konkurenčné vakcíny, aby sa predala a spotrebovala tá, ktorá je ponúkaná firmou Unifarma a.s. Baťová jednoznačne lobuje a brzdí procesy... Bude štát konať?“ končí sa článok, ktorý je rozhodne zaujímavý.

Baťovú a jej ŠÚKL určite zastávať nebudem. Kvôli nim prišil môj otec o nohu, priznáva Blaha
Igor Matovič opäť pourážal našich vedcov, ale aj Zuzanu Baťovú a jej ŠÚKL. A práve na túto inštitúciu a jej riaditeľku má Ľuboš Blaha ťažké srdce. Oni údajne môžu za to, že jeho otec prišiel o nohu, preto im to dal vo svojom statuse aj poriadne... Čítať ďalej
13 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik