Zaujímavé slová blogerky „Pirane“ o klane bratov políciou hľadaného Petra Košča
07 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Polícia v súčasnosti pátra po podnikateľovi Petrovi Koščovi, ktorý mal údajne uplácať špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika. Zaujímavý status zverejnila na sociálnej sieti bývalá investigatívna novinárka a v súčasnosti blogerka Júlia Mikolášiková.


Júlia Mikolášiková, ktorá je známa aj pod prezývkou Piraňa, sa venuje témam spojeným s políciou, prokuratúrou, súdmi a organizovaným zločinom. Aj preto jej je priezvisko Košč viac ako známe. Podnikateľa Petra Košča, ktorého v prostredí Slovenskej informačnej služby prezývajú „Pán X“, sa zatiaľ NAKA pre vznesené obvinenie z údajnej korupcie nepodarilo zadržať. Mikolášiková sa v statuse vyjadruje aj k jeho bratovi Stanislavovi, ktorý má byť, podľa nej, mene známy z klanu Koščov.

„Doposiaľ sa verejnosť dozvedela najmä o z korupcie obvinenom Petrovi, na ktorého je vydaný príkaz na zatknutie, keďže ušiel pred zadržaním a Pavlovi, ktorý sedí na stoličke šéfa personalistiky v Slovenskej informačnej službe. No aj podnikanie a aj pôsobenie v rámci polosveta Stanislava stojí za pozornosť,“ píše v statuse „Piraňa“.

Trochu tajnostkársky dodáva: „Petra Bárdyho nie je potrebné predstavovať. Na začiatok iba takáto perlička. (Aby som bola spravodlivá medzi priateľmi sú ešte ďalší dvaja novinári. No nie sú to šéfredaktori, ktorí denne vypisujú o morálke so zásahom širokého publika. No tiež to stojí za povšimnutie a o tom inokedy.)“



Mimochodom, Peter Košč je podnikateľ, ktorý sa okrem iného spomína aj v spise Gorila, utajenej monitorovacej akcie SIS, ktorá odpočúvala stretnutie politikov a finančníka Penty Jaroslava Haščáka v konšpiračnom byte na Vazovovej ulici v Bratislave.

Pčolinského komplic Košč má kšefty s poslancom Tarabom aj vrahom Trajterom a bossom Kýblom
25 | 03 | 2021 | Imrich Kovačič