Matovičova sestra: Má taká vláda ešte kožu na ksichte a jej členovia tušia vôbec, čo je to svedomie?
07 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Kým v marci zamestnávala Slovákov kríza vo vláde, teraz je najskloňovanejšou hroziaca vojna na Ukrajine. V statuse na sociálnej sieti sa k črtajúcemu sa vážnemu konfliktu u nášho východného suseda vyjadruje aj Zuzana Belicová, sestra Igora Matoviča.



Želá si vláda zabíjanie nevinných?

Mnohí Slováci už zaregistrovali viaceré presuny vojsk cez naše územie smerom k ukrajinským hraniciam. O možnej vojne sa na Slovensku hovorí stále viac a Slováci si ju veru vôbec neželajú. Patrí medzi nich aj expremiéra sestra Zuzana Belicová, ktorá názor na celú situáciu z pohľadu našej vlády odprezentovala na sociálnej sieti.

„Vláda, ktorá sa tvári, že jej záleží na životoch ľudí, kľudne, poslušne a bez slova dovolí množstvo presunov cudzej vojenskej techniky cez Slovensko na Ukrajinu a do Pobaltia, kde reálne hrozí vypuknutie otvoreného vojenského konfliktu, a teda zabíjania nevinných ľudí?“ píše na úvod Belicová. Vzápätí kladie staronovej vláde niekoľko vskutku nepríjemných otázok.


Hrozí zase "humanitárne bombardovanie"?

„Má taká vláda ešte kožu na ksichte a jej členovia, hlavne tí, čo sa v nej hrdo označujú za kresťanov, tušia vôbec, čo je to svedomie? Či budeme sa aj tentokrát farizejsky tváriť, že pôjde len o ´humanitárne bombardovanie´, tak ako pri agresii vojsk NATO v Juhoslávii? Budeme teda preto ako lokaj západu a USA len poslušne držať huby? Takto vám záleží na tých životoch, o ktorých tak radi rečníte? Či život rusky či ukrajinsky hovoriaceho človeka je menej ako život Slováka?“

Matovičova sestra Belicová: Matovič, Sulík, Remišová sú odtrhnutí od reality. "Ale že totálne!"
02 | 04 | 2021 | editor01hd