Flašík o vláde: Blbosť neschovajú za pandémiu. Najlepší boli Mečiar, Dzurinda a Fico
04 | 04 | 2021 I Timotej Dudka

Podnikateľ a exmanžel europoslankyne Moniky Beňovej Fedor Flašík prijal pozvanie do satirickej relácie RTVS Pumpa. Pri tejto príležitosti v rozhovore pre Nový Čas prezradil, ako vidí súčasnú vládu. Či akí politici v histórii SR boli podľa neho najschopnejší.


Aj Fedor Flašík vidí súčasné politické dianie katastrofálne. "Tak toto by som nepredpokladal, ani keby som chcel napísať ten najtemnejší scenár nejakej politickej drámy. Skutočne takýto bordel v tejto krajine ešte nebol," uviedol. Jediný spôsob, ako sa z toho Slovensko môže dostať, je, že súčasní politici podľa jeho slov "pôjdu do kelu". "Ocitli sa v politike ako Alenka v ríši snov a až teraz za chodu im začína dochádzať, čo všetko obnáša rozumné spravovanie štátu," dodal.

Podľa exmanžela Moniky Beňovej nie je dostatočným ospravedlním ani pandémia koronavírusu, ktorá pohltila krajinu v čase nástupu novej vlády. "Oni si myslia, že pod pandémiou schovajú svoju blbosť," skonštatoval Flašík. "Tu aj keby svietilo slnko celý rok, oni budú spálení, nenakrémovaní s pľuzgiermi, ja neviem, čo by sa im stalo pri tom, a vyhovárali by sa na to, že je slnko, sucho," dodal.

Podľa Flašíka boli najschopnejšími politikmi tí z predošlých vlád. "Môžeme si myslieť o ich chybách čokoľvek, ale takými najúspešnejšími politikmi boli Mečiar, Dzurinda, Fico. Môžeme ten názor mať nejaký, nie všetkým sa páčili, ale krajina nejakým spôsobom fungovala a aj tá politická scéna nebola v takom svrabe, v akom je. Vždy sa tie koalície zlepili, boli tam nejaké sínusoidy. Vždy to títo chlapci dali nejako dokopy a išlo sa, myslím si, vždy dopredu," uviedol Flašík pre Nový Čas.

Z inštitútu demisie urobila koalícia nástroj vydierania, tvrdí Fico
S novovymenovanou vládou podľa Roberta Fica neprichádza žiadna nová kvalita alebo záruka zlepšenia. Vládna koalícia je naďalej odsúdená na chaos a hádky. Z inštitútu demisie si podľa neho urobila koalícia nástroj vydierania a ústavu používajú ako... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič