Poľský lekár, ktorý sa vysmieval z odporcov vakcín, zomrel 19 dní po zaočkovaní vakcínou Pfizer
31 | 03 | 2021 I Robert Bačinský

Poľský lekár, ktorý sa vysmieval z odporcov vakcín, zomrel niekoľko dní po podaní druhej dávky od spoločnosti Pfizer/BionTech. A vy, všetci odporcovia vakcín a spochybňovači Covidu, pokiaľ by ste sa chceli skontaktovať s Billom Gatesom, môžete tak urobiť prostredníctvom mňa. A tiež vám viem cez moje telo poskytnúť 5Gsieť,“ vysmieval sa lekár vo videu. Informuje poľský portál Newsweek.pl.


„V noci náš priateľ a spolupracovník, doktor Witold Rogiewicz náhle zomrel. Sme z tejto správy zdrvení,“ napísali kolegovia lekára na web jeho kliniky Vipclinic. Poľský gynekológ Rogiewicz, bol zaťatým zástancom vakcinácie a kritikom koronaskeptickej komunity.  Dokonca aj pri podávaní druhej dávky, ktorú natočil na video, si do nich kopol a pokúsil sa o ich zosmiešnenie.

Nápadný nárast úmrtí po očkovaní proti koronavírusu. Odborník Martin Adam analyzuje údaje
V Nemecku zomrelo v prvých mesiacoch roku 2021 viac ľudí s alebo na koronavírus ako za celý rok 2020. Vyplýva to z vyhodnotenia údajov Inštitútu Roberta Kocha (RKI). Údaje neukazujú, či prípady úmrtia súvisia s COVIDom-19 alebo s očkovaním, píše... Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Ingrid Vrabcová


„Daj zaočkovať seba, svojich blízkych, priateľov i pacientov. A vy, všetci odporcovia vakcín a spochybňovači Covidu, pokiaľ by ste sa chceli skontaktovať s Billom Gatesom, môžete tak urobiť prostredníctvom mňa. A tiež vám viem cez moje telo poskytnúť 5G sieť. Prepáčte, že som sa nejaký čas nehlásil, práve na mňa totiž liezol autizmus,“ hovorí vo svojom propagačnom videu lekár. A o pár dní na to, zomrel na údajnú zástavu srdca.
Dcéra lekára síce súvislosť vylučuje, ale...

Novinárom z Newsweek.pl sa podarilo skontaktovať sa s dcérou Dr. Rogiewicza, ktorá ako študentka medicíny vysvetlila všetkým, že vakcínou to spôsobené byť nemohlo. Uviedla aj dôvod: „Dr. Witold Rogiewicz bol očkovaný vakcínou mRNA Cominrata od spoločnosti Pfizer / BioNTech . Najbežnejším nežiaducim účinkom po podaní očkovacej látky COVID-19 mRNA je bolesť a opuch v mieste vpichu, krátkodobá horúčka, zimnica, únava a bolesť hlavy. Žiadny z týchto rušivých príznakov sa u otca neobjavil, práve naopak - cítil sa veľmi dobre,“ povedala dcéra zosnulého ako argument.

Zdá sa, že výrobcom vakcín úplne stačí nejaký vedľajší účinok nespomenúť v letáku. Mnohí ľudia si potom vedľajšie účinky spôsobené vakcínou nie sú ochotní pripustiť.

Popredný virológ varuje pred hromadnými úmrtiami kvôli očkovaniu proti koronavírusu
Popredný virológ varuje pred hromadnými úmrtiami kvôli očkovaniu proti koronavírusu. Vyzýva WHO, aby okamžite zastavila očkovacie kampane na celom svete. Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Dcéra zosnulého použila takmer na vlas rovnaký a „presvedčivý“ dôkaz, ako vyjadrenie hovorkyne rakúskeho ministerstva zdravotníctva. Tá tak isto vylučuje súvis medzi krvnými zrazeninami a vakcínou AstraZeneca, pretože niečo krvné zrazeniny nie sú v príbalovom letáku spomenuté.

Dcéra mŕtveho lekára sa rozrozprávala aj o otcových ochoreniach, ktorými trpel. „Otec mal srdcové choroby už dlho. Asi pred 15 rokmi dostal infarkt, mal aj ďalšie choroby, ako cukrovku, vysoký krvný tlak. Už nejaký čas sa cítil horšie. Mal tiež fibriláciu predsiení. V pondelok dostal môj otec pravdepodobne druhý infarkt. Mal tiež pľúcny edém a zlyhanie srdca. V úmrtnom liste je uvedené - náhla zástava srdca,“ povedala novinárom dcéra nebohého lekára.

Ďalšie úmrtie mladej ženy po vakcíne! 39-ročná Američanka zomrela 4 dni po podaní 2. dávky vakcíny
Správa zaplavila všetky americké médiá. Tentokrát ide o úmrtie po vakcíne od spoločnosti Moderna. Matka malej dcéry zomrela bez akejkoľvek zjavnej príčiny 4 dni po podaní druhej dávky vakcíny proti Covid-19. Súdny lekár Utahu zatiaľ vidí súvis... Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Petra Demková