Zabudol Igor Matovič ako sa v roku 2018 bil za predčasné voľby? TOTO mu to pripomenie (VIDEO)
30 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Dve slová – predčasné voľby – sa na Slovensku skloňujú už dlhší čas. Opozícia zbiera podpisy pod petíciu za vypísanie referenda o predčasných voľbách. Koalícia ich odmieta. Na facebookovom profile Naše železnice však Igorovi Matovičovi vo videu pripomínajú, aký mal na ne názor pred tromi rokmi.


Vládna a koaličná kríza, ktorá traumatizovala Slovensko takmer mesiac, sa zrejme skončila. Opozícia však stále zbiera podpisy pod petíciu za referendum o predčasných voľbách, ktoré aj odstupujúci premiér Igor Matovič zásadne odmieta.

Na facebookovom profile Naše železnice sa objavil status, v ktorom sa po „odstúpení“ vtedajšieho premiéra Roberta Fica v r. 2018 dožadoval práve on predčasných volieb. „Karma je zdarma ako vyšitá“ odkazujú v komentári Igorovi Matovičovi.



„Robert Fico má neuveriteľný strach. Ak by ho totižto nemal, bez problémov by povedal, tak nech ľudia rozhodnú v predčasných voľbách. Ale Robert Fico má strach z toho, že ľudia by ho poslali do histórie vo voľbách. A zrazu by bol vystavený spravodlivosti. Robert Fico má strach z toho, že by voči nemu spravodlivosť začala konať a nemohol by sa nám tak arogantne smiať.,“ hovorí vo videu Matovič.

A dodáva: „Zároveň je to ale dôkazom toho, že sa nič nemení. Fico s Kaliňákom si len dosadia bábky, ktoré budú ovládať.“ Autori zverejneného vide v statuse odkazujú: „Karma je zdarma ako vyšitá“.

Matovič vybabral so všetkými a bude Slovensku škodiť naďalej, zhodujú sa Hlas a PS
Ukončenie vládnej krízy je výsmech Slovensku a divadlo. Zhodli sa na tom mimoparlamentné strany Progresívne Slovensko (PS) a Hlas-SD, informuje Nový Čas. Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Timotej Dudka