„Skutočnou pandémiou bude očkovanie,“ šokuje rakúska hlásateľka
23 | 03 | 2021 I Imrich Kovačič

„Covid pas nie je cesta ku slobode, ale pomalé umieranie,“ vraví šéfredaktorka rakúskeho Wochenblicku Elsa Mittmannsgrube. Uviedol Odysee.com.


„Dúfate, že sa to vďaka očkovaniu čoskoro skončí? Potom vás bohužiaľ musím sklamať. Bude to ešte horšie. Tak zvaná pandémia je umelo udržiavaná pri živote. Ozajstnou silou udrie až túto jeseň a zimu. A dôvodom bude očkovanie“. Takú nečakanú správu povedala svojim divákom šéfredaktorka rakúskeho Wochenblicku Elsa Mittmannsgruber.

Povedala: „Účinnosť všetkých tých nútených opatrení ako sú respirátory FFP 2, testy, karanténa a očkovanie proti koronavírusu na zabránenie jeho šírenia nie sú nijako vedecky podložené. Rakúska vláda koná svojvoľne. Bez žiadnej logiky. Varovania a rady odborníkov zostávajú nevypočuté. A rovnako i protesty ľudí. Pretože predstavitelia vlády nemajú žiadny záujem na ukončení núdzového stavu. Prečo? Pretože chcú získať čas“.
Prečo chce rakúska vláda získať čas

Keď náš každodenný život určujú otázky typu „Kedy môžem ísť von? Koľko môžem stretnúť ľudí? Akú ochranu na tvár potrebujem? Aký test potrebujem, aby som mohol niekam vstúpiť? Potom to na nás má veľký vplyv. Robí nás to malými“,“ hovorí Elsa Mittmannsgruber.

Vytočený Mesík píše Europarlamentu: "Škodlivý Remdesivir za miliardy schválite a lacný účinný Ivermectin nie?"
Európska lieková agentúra (EMA) neodporučila používanie ivermectinu na prevenciu a liečbu choroby COVID-19. "Len veľmi naivní ľudia môžu stanoviská EMA považovať za výraz odbornosti," vyhlásil na margo toho analytik a vyštudovaný lekár Juraj... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


„Sme zmätení a preťažení pravidlami, prípadmi, výskytmi a číslami. Pravidlá sa stále viac sprísňujú. To že ich dodržíte aj tak napokon nestačí“.

„To časom vedie k strate odporu a pocitu bezmocnosti. Odstup človeka od človeka sa stupňuje vďake strate tváre. Lebo nosíme ochranu na tvár,“ vraví rakúska novinárka.

„To všetko dohromady ľudí masívne oslabuje a preťažuje. A presne to chcú „oni“ dosiahnuť. Lebo tí, čo nám vládnu potrebujú oslabených ľudí bez orientácie, aby mohli spoločnosť bez odporu pretvoriť v zmysle „Veľkého resetu“. Sociálna izolácia, poníženie a pocity bezmocnosti časom ľudí zlomí. Urobí ich to ovládateľnejšími“.
Hľadanie dôvodov na núdzový stav

„Dôvodom pre udržiavanie čo najdlhšieho núdzového stavu je to, že človek je zvykovým tvorom. Nastavuje sa tým tiež určitý efekt zvyku. Človek si zvykne na určitý kontrolovaný tyranský režim, ktorý bude možné v budúcnosti ďalej rozvíjať“.

Harabin: Rúško som nenosil, nenosím a pokiaľ mi Boh dá zdravie ani nosiť nikdy nebudem!
Za porušenie nariadení týkajúcich sa protipandemických opatrení dostávajú zväčša od policajtov pokuty. U politikov to ale, zdá sa, neplatí. Proti noseniu rúška s vzoprel aj Štefan Harabin, ktorý to deklaruje prakticky od začiatku. Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Ďalej sa pomocou testov, ochrany tváre a nakoniec i očkovania vytvára závislosť, ktorá úplne znemožňuje ďalšie slobodný život. Ten, kto nebude spolupracovať, bude odsunutý na okraj spoločnosti. A to nás privádza k cieľu tejto „pandémie““.

„Tí neposlušní, ktorí sa ani potom nebudú chcieť podvoliť, majú byť vylúčení. Sú to tí, ktorí môžu byť pre plánovanú budúcnosť po „Veľkom reste“ nebezpeční pre „zdravú“ spoločnosť. Je dôležité pochopiť, že toto je pre „všetky strany“ hra o čas. Nič sa samo nevyrieši. Pokiaľ proti tomu nikto nepovstane. Naopak, situácia bude stále horšia. Opatrenia vlády budú stále prísnejšie. Znovu budeme strácať čoraz viac slobody, ktorú nebude možné jednoducho získať späť. Ďalší odpor bude stále ťažší. Už je to vidieť na čoraz ostrejších opatreniach proti demonštrantom. Rovnako i na cenzúre novinárov“.

„Zo všetkého najhoršie je, že očkovanie stále pribúda. A prečo je to zlé? Pretože všetko stále viac nasvedčuje tomu, že skutočná pandémia ešte len stojí pred nami. A síce práve kvôli očkovaniu“.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/03/19/malthuzian-bill-gates-odhaleny/

„Nastane masívny nárast úmrtí, pretože „Covid-19“ prostredníctvom očkovania ešte len môže začať byť skutočným nebezpečenstvom. A to pre očkovaných aj neočkovaných. Írska odborníčka na vírusy a bunkovú biológiu Dolores Cahill už varovala, že imunitný systém „porazí vlastné telo“, keď sa očkovaný jedinec dostane do kontaktu s nekontrolovanými vírusmi“.
Gates a očkovanie v Izraeli

„Výrobca vakcín, virológ a bývalý spolupracovník Billa Gatesa odborník Geert van den Bossche „predpovedá“, že masová vakcinácia premení v podstate neškodný koronavírus v nekontrolovanej monštrum“.

„Stane sa nákazlivejší a útočnejší. A i mladí ľudia budú môcť ochorieť. Čísla z
Šokujúca výpoveď Izraelčanky: Násilie a potláčanie ľudských práv, každý sa musí dať očkovať!
"Prebudili sme sa do nočnej mory, v ktorej nás naša vlastná vláda uniesla a ktorá nás zapredala. Chcú, aby sme boli pokusnými králikmi experimentálnej vakcíny. Chcú, aby sme bez otázok darovali svoje telo a svoju dušu,” hovorí Izraelčanka. Tá... Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Robert Bačinský
, krajiny, kde je najviac očkovaných už môžu tieto teórie potvrdiť. Nárast prípadov úmrtia po očkovaní stále stúpa. Vyzerá to tak, ako by vírus len pár týždňov po masovej vakcinácii zmenil svoju prirodzenosť“
Elsa Mittmannsgruber nesúhlasí s Billom Gatesom

„Takže, ak sa riziko netýka len starších ľudí. Čím viac očkujeme, tým viac sa aj nám v Rakúsku alebo Nemecku takto povedie. Budeme sa musieť pripraviť na ďalší vírus. A ten ešte len naozaj vzbudí našu pozornosť“.

Moskva už nemá s EÚ žiadne vzťahy. Brusel ich zničil, tvrdí Lavrov
23 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


„Budúci vírus dostane trošku viac pozornosti, predpovedal Bill Gates pred rokom s úsmevom na tvári. Pravdepodobne tým mal na mysli práve onen vývoj prostredníctvom očkovania. A zrejme má v pláne ten sľub i dodržať. Podľa neho musí byť každý človek na svete očkovaný proti Covid-19. Lebo inak prepukne skutočná smrteľná pandémia.

„Takže ľudia očkovaní proti covid vlastne len naletia klamstvám. Nepomáhajú ukončiť pandémiu. Práve naopak. Dokonca samotná Svetová zdravotnícka organizácia WHO a Svetové ekonomické fórum Davos pripúšťajú, že
Očkovací preukaz EÚ má potvrdzovať očkovanie LEN vakcínami schválenými Emou
EÚ chce vo svojom plánovanom očkovacom preukaze dokumentovať iba ňou schválené vakcíny. Eurokomisárka pre vnútorné záležitosti Ylva Johanssonová v piatok uviedla, že pas by pokrýval len vakcíny schválené Európskou liekovou agentúrou (EMA).... Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Ingrid Vrabcová
nezabráni šíreniu covid vírusu“.
Covid pas nie je lístok k slobode ale k umieraniu

„Covid vírus zrejme niekoľkokrát ročne zmení svoju podstatu. Takže vytvorenie kolektívnej imunity je vlastne nemožné. Bez očkovania by sme mali možnosť vytvoriť prirodzenú kolektívnu imunitu. Ale s očkovaním zrejme pôjdeme do nekonečnej špirály“.

„Väčšina Rakúšanov očkovaniu neverí. Lenže covid pas ako lístok k slobode by mohol zmeniť ich názor“.

„Sama za seba hovorím celkom jasne. Ja sa očkovať určite nenechám!“ Uzavrela svoje vystúpenie Elsa Mittmannsgruber.

Nemecký vedec Scheuch: Rúška vonku aj zákazy sú šialenosť. Politici nerobia rozhodnutia na základe odporúčaní odborníkov
Keď nemecký biofyzik Gerhard Scheuch hodnotí opatrenia ako zákaz vychádzania či povinnosť nosiť vonku rúško, neodpustí si slová ako šialené, absurdné či hlúposť. Jeden z najväčších európskych odborníkov na aerosóly je totiž presvedčený, že... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Petra Demková