Parlament schválil pre núdzový stav a vládnu krízu extrémne dôležitý zákon - výmenu "ešpézetiek"
19 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Poslanci Národnej rady Slovenskej republiky riešili mimoriadne dôležité zákony pre núdzový sta a zákaz vychádzania. Povolili kanabidiol a schválili výmenu takzvaných EČV - teda, starých známych "ešpézetiek"


Nie je isté, či schválením "marišky" chceli napomôcť veselšiemu duchu na Slovensku v týchto ťažkých dňoch. V zákaze cestovania medzi okresmi sa zdá byť najvyššou protipandemickou prioritou zmena evidenčných čísel vozidiel. Poukazuje na to aj poslanec Tomáš Taraba na sociálnej sieti.

Koaliční poslanci pomáhali opozícii. OĽaNO so Sme rodina podporili návrh Kotlebu
A je to tu. Žeby sa predsa len rysovala spolupráca medzi Matovičovým OĽaNO, hnutím Sme rodina a kotlebovcami? Svedčiť o tom môže aj fakt, že poslanci oboch koaličných strán podporili opozičný návrh z dielne ĽSNS. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Utaja okresy

"Dnes parlament schválil drvivou väčšinou nové ŠPZ na autá, ktoré už nebudú obsahovať údaje o okresoch. Osobne nevidím nič zlé na budovaní lokálneho patriotizmu a identity. Preto som nehlasoval za nové ŠPZ. Ak štát chcel umožniť prenášať ŠPZ z auta na auto, mohol to v rámci daného okresu umožniť. Celkovo to však považujem za zbytočný krok a preto som nehlasoval za tento zákon." Píše Tomáš Taraba.

Oveľa zaujímavejšie je čítanie v diskusii pod statusom, z ktorého HD vyberá:
Aby papaláši nedráždili

"Tipujem, že to preto, aby papaláši nedráždili plebs večnou prítomnosťou ŠPZ z celého Slovenska v Tatrách aj v čase zákazu cestovať." Píše sa v jednom komentári.
Nech riešia, ako máme chodiť do práce!

"To ktorá somárska hlava zas toto vymyslela. Už nič iné ich netrápi iba ŠPZ v dnešnej dobe. Radšej nech riešia to NÚTENÉ TESTOVANIE AKO PRIEPUSTKOU DO PRÁCE ATĎ!!!!" Rozhorčuje sa iná občianka.
Extrémne vážna téma v čase krízy

"ŠPZ je to najdôležitejšie, čo teraz treba riešiť!" myslí si (nelen) autorka ďalšieho komentára!

Poslanci kašlú na všetky opatrenia. Už aj Tabák si užívala exotiku v Emirátoch
Len pred pár dňami prehrmela médiami správa, že sa poslankyňa za OĽANO Romana Tabák vybrala na exotickú dovolenku. Podľa najnovších informácií je už späť, a dokonca sa stihla dať aj otestovať. No zdá sa, že oficiálne odporúčania jej nič nehovoria,... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Diana Zaťková