Blaha: Čaputová si predvolala do paláca Matoviča, aby mu odovzdala odkaz USA, že má odísť!
16 | 03 | 2021 I editor01hd
Prezidentka Zuzana Čaputová si na dnes predvolala do paláca premiéra Igora Matoviča, aby mu odovzdala odkaz USA, že má odísť z funkcie. V statuse na Facebooku to napísal poslanec Smeru Ľuboš Blaha.

"Pri všetkej úcte, doposiaľ najväčší štátnický počin pani prezidentky bol, že sa išla prejsť s frajerom po lese. Toto nemá z vlastnej hlavy," napísal od predvolaní Matoviča do paláca Blaha. Dodal, že Čaputová nie je autorkou svojej politiky. Preto chápe predvolanie Matoviča na koberček ako pozvánku americkej ambasády.

Blaha tvrdí, že prezidentka Matovičovi vysvetlí odkaz vlády USA: Igor, už nie si vítaný. Podľa poslanca sa už veľvyslanectvo USA postaralo o to, že Matovičovi vyslovili nedôveru SaS a Za ľudí.

"V OĽaNO má Veľký brat ľudí, ktorých si v Amerike pripravili - Hegera, Naďa a ďalších. Matovič bude zradený, bude nahradený. Bude mu vysvetlené, že ak náhodou pomýšľa na menšinovú vládu so Sme rodina, dúfajúc, že s Borisom nakúpia nejakých poslancov, tak - oh nou. Veľmi rýchlo mu pripomenú, že ich priateľko Lipšic už dal dole
Pčolinský zrejme videl výpovede kajúcnikov Beňa a Makóa skôr, ako si poňho prišla NAKA
16 | 03 | 2021 | editor01hd
a ten nemusí byť posledný. Sme rodina je na odstrel, Veľký brat sa už o nich postará," komentuje Blaha.





http://www.hlavnydennik.sk/2021/03/16/kotleba-do%cc%82vod-demisie-krajniaka-je-ze-hlavny-sysel-pcolinsky-zacal-alebo-zacne-rozpravat/

Opozičník konštatuje, že otázka nestojí tak, či bude Matovič vymenený, ale kto ho nahradí. Blaha tvrdí, že ambasáda USA ovláda prezidentský palác, Za ľudí, SaS aj Progresívne Slovensko. "A ako artilériu majú pripraveného Krvavého Daniela so svojimi prokurátorskými komandami, aby strčil do väzby každého, kto sa nepodvolí. Rodina-nerodina," píše ďalej.

"Viete, čo je na tom najhoršie? Kým sa tu hrajú tieto nechutné mocenské hry, tak umierajú Slováci. V tisíckach. Lebo títo šaškovia nevedia zaobstarať ani len obyčajný ivermektín. A štátna pomoc je na úrovni rovníkovej Afriky. Matovič končí, ale neradujme sa predčasne. Obávam sa, že Slovensko prestáva byť suverénnou krajinou - všetko, čo prichádza z paláca, smrdí zradou," uzatvára Blaha.





Pčolinský zrejme videl výpovede kajúcnikov Beňa a Makóa skôr, ako si poňho prišla NAKA
16 | 03 | 2021 | editor01hd