Blaha: Už aj Sulík chce byť aj nebyť. Oni sa asi už zbláznili všetci!
15 | 03 | 2021 I editor01hd
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha tvrdí, že po Igorovi Matovičovi už aj Richard Sulík chce byť aj nebyť. Podľa neho sa v koalícii asi už všetci zbláznili. V statuse na Facebooku tak opozičník reagoval na dnešnú
SaS a Za ľudí trvajú na odchode Matoviča. Nočné rokovania priniesli vraj aj slzy
SaS a Za ľudí údajne aj po nočných rokovaniach trvajú na odchode Matoviča. Hovorí sa aj o slzách v očiach Veroniky Remišovej, informuje TV Markíza v rannom vysielaní. Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Gabriel Matta
SaS.

Byť aj nebyť


"Tak už aj Sulík chce byť aj nebyť. Oni sa asi už zbláznili všetci. Chce ďalej vládnuť, ale aj nechce ďalej vládnuť. Chaos pokračuje," píše Blaha. Podľa neho bude chaos pokračovať až do budúcej stredy, pretože dovtedy dal Sulík čas Matovičovi na rozmyslenie.




"Tu fakt niekto verí tomu, že ak sa vymení Matovič, tak odrazu bude všetko inak? To akože ak vo vláde nebudú sedieť najväčší šaškovia, ale budú riadiť cirkus z parlamentu, tak to bude v niečom iné? Sulík chce vlastne iba presťahovať arénu: namiesto na úrade vlády sa budú do nepríčetnosti hádať na pôde parlamentu. A ďalej budú kvôli ich hádkam umierať ľudia. Toto má byť akože riešenie? Zbláznili sa?" pokračuje poslanec.



SaS a Za ľudí trvajú na odchode Matoviča. Nočné rokovania priniesli vraj aj slzy
SaS a Za ľudí údajne aj po nočných rokovaniach trvajú na odchode Matoviča. Hovorí sa aj o slzách v očiach Veroniky Remišovej, informuje TV Markíza v rannom vysielaní. Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Gabriel Matta

Pár životov hore-dole

Blaha tvrdí, že zo strany Sulíka ide o alibizmus. Údajne predseda SaS potrebuje ďalších 1000 mŕtvych navyše. Opozičník kritizuje Sulíkov postoj, že na niekoľkých dňoch hore-dole nezáleží. "To rovno mohol povedať, že pár stoviek mŕtvych hore-dole nehrá žiadnu rolu. Ľudský život preňho nič neznamená. Nič," píše Blaha.

Poslanec sa pýta, čo to znamená, že ak by odišla SaS z vlády, tak nezahlasuje za predčasné voľby. "To akože na Slovensku nebude vláda, bude tu totálny chaos a oni si budú sedkať v parlamente a rehliť sa na tej anarchii, ktorú zapríčinili? V čase pandémie?" pokračuje Blaha.
Rozbíjajú vládu, "to neobkecajú"

Podľa neho je každému jasné, že SaS znovu rozbíja vládu, "to neobkecajú". "Postavím sa, rozlúčim sa, zahlasujem za predčasné voľby a idem het," radí Blaha šéfovi SaS Sulíkovi.

Poslanec zároveň tvrdí, že šéf SaS sa nemôže vyhovárať na Matoviča, pretože za súčasnú situáciu nesie rovnakú zodpovednosť. "Áno, Matovič musí ísť dole. Jeho vláda sa zapísala do učebníc ako najhoršia vláda v dejinách. Chcel byť najlepší, no ostal len najväčší - šašo. Ale nie je to len o ňom, to je tragický omyl. Tú špinu zo seba nikdy nezmyje nielen on, ale ani Sulík, Kollár a Remišová," uzatvára Blaha.



Za ľudí žiada odchod Matoviča aj Sulíka z vlády. Remišová prirovnáva Smer a Hlas k Hitlerovi
15 | 03 | 2021 | editor01hd