Mesík: Ako môže byť 8350 oficiálne mŕtvych výsledkom Krajčího statočnej práce?
13 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ďakovanie premiéra Matoviča odstupujúcemu ministrovi zdravotníctva Marekovi Krajčímu zdvihlo zo stoličky aj analytika globálnych rizík a vyštudovaného lekára Juraja Mesíka.


Juraj Mesík vo svojom statuse na sociálnej sieti netají, že jeho prvá myšlienka po oslavných premiérových pochvalách na adresu Krajčího bola „Hovädo“. Potom si ale povedal, že žiadny dobytok si prirovnanie k slovenskému vrchnému plagiátorovi nezaslúži.

„Z dnešnej tlače: „Matovič v paláci poďakoval Krajčímu za rok statočnej práce. „Každým jedným svojím rozhodnutím a krokom chránil životy a zdravie ľudí. Keby sme sa všetci správali, ako nám pán minister odporúčal, situácia na Slovensku by bola zásadne lepšia,“ povedal.

Ak je 8350 oficiálne mŕtvych otcov, matiek, súrodencov, priateľov výsledok roku „statočnej práce“ vlády, ani si neviem predstaviť čo by tu bolo, keby tá korupčno-diletantská partia pracovala menej „statočne“,“ píše vo svojom krátkom statuse Juraj Mesík.



Mesík: Tým pri moci neprekážajú tisíce mŕtvych, zruinovaná ekonomika ani zadlžený štát
Slovenská vláda je v kríze a dve koaličné strany hovoria, že je potrebná jej rekonštrukcia. Môžu za to aj tisícky mŕtvych na Covid či stovky nakazených v nemocniciach. Čo si o celej situácii myslí analytik globálnych rizík Juraj... Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik