Politik ĽSNS odkazuje vláde: "Ruky preč od našich detí"
08 | 03 | 2021 I Michal Filek

Lukáš Kopač je politik strany Kotleba - ĽSNS. V statuse na facebooku píše: "Nedalo mi a pri návšteve Viedne som natočil krátke video z detského ihriska. Dnes bol krásny a slnečný deň, viedenské ihrisko plné detí a ich rodičov - všetci bez rúšok. Ani náznak šikany, buzerácie a vytvárania strachu. Úplný opak toho, ako policajti vyháňali deti z ihriska v Púchove."










Asi 100 kilometrov od slovenských hraníc Kopač zažil presný opak toho, čo videl na videu z Púchova, kde policajti šikanóznym spôsobom vyháňajú z ihriska hrajúce sa deti a ich rodičov.



Nedali ste im chlieb a beriete im hry, hovorí Kopač.


"Naša diletantská vláda je na tom tak zle, že nedokáže dať ľuďom a deťom už ani ten pomyselný chlieb a hry. Zdevastované existencie, zúfalí rodičia, ktorí nemajú prostriedky na základné potreby ako sú plnohodnotné potraviny. Deťom, ktorým bol doslova ukradnutý jeden rok zo života, ktorý mali a mohli prežívať tak, ako si to možno pamätáme my, sú kradnuté už aj tie hry..."


Vláde odkazuje: Paprče preč!


"Prekročili ste červenú čiaru a ľudia si vás navždy budú pamätať ako najneschopnejšiu, najsadickejšiu a najarogantnejšiu bandu luzrov. Neštítite sa ničoho. Neštítite sa likvidovať rodiny a deti, podniky, jednotlivcov, skupiny. A vašu zvrhlosť si aktuálne ventilujete na detských ihriskách. Keď ľuďom siahnete na chlieb a hry, budú to ochotní tolerovať iba dovtedy, dokedy sa to nezačne bytostne týkať ich detí. Hovorí sa, že národ má krátku pamäť, ale garantujem vám, že rodičia nie! Takže ešte raz, priateľská rada na záver: PAPRČE PREČ OD NAŠICH DETÍ!"


Blaha: "Táto vláda sa stáva synonymom Zubatej s kosou"
Ľuboš Blaha si v najnovšom statuse zobral na mušku vystúpenie ministra obrany Jaroslava Naďa v nedeľnej diskusnej relácii na TV Markíza. Juraj Blanár si tam vypočul vyhrážky, že opozícia pôjde do basy. "Naď však nepochopil, že ak niekto pôjde... Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Michal Filek