New York Times radia čitateľom aby nerozmýšľali. Myslenie je nebezpečné, proste nám verte
26 | 02 | 2021 I Diana Zaťková

The NY Times radí, aby ste radšej nemysleli. Myslenie vyžaduje použitie vášho nespoľahlivého mozgu a povedie vás k konšpiračnom teóriám. Verte, čo vám NY Times povedia a budete mať schválený zdroj informácií, zamýšľa sa nad bizarnou požiadavkou prestížneho amerického periodika portál prvnizpravy.cz.


NY Times považuje svoju vlastnú propagandu za pravdu. Spomínate si na "násilné vzkriesenie na Kapitole", kedy boli Trumpovi priaznivci zodpovední za päť úmrtí? Jedným z údajných mŕtvych bol policajt Capitol Hill Brian Sicknick, ktorý bol údajne ubitý na smrť hasiacim prístrojom.

Tu sú fakty podľa Sicknickovy matky a brata: "Matka policajta Capitolu Briana Sicknicka uviedla, že jej syn nebol 6. januára ubitý hasiacim prístrojom a povedala, že namiesto toho pravdepodobne utrpel mŕtvicu - vyvracia správy New York Times a ďalších, ktorí tvrdia opak. Nebol zasiahnutý do hlavy, nie. Myslíme si, že dostal mŕtvicu."

Ďalšia vakcína na obzore: Curevac majú schváliť do júna
Nemecký výrobca očkovacích látok Curevac počíta s tým, že Európska únia mu schváli novú vakcínu proti koronavírusu koncom mája, alebo začiatkom júna. Oznámil to šéf firmy Franz-Werner Haas na vypočutí v Európskom parlamente, informuje... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Falošné správy využili tiež demokrati na podporu tvrdení, že sú potrebné nové zákony o domácom terorizme, aby sa zabránilo vraždeniu ľudí. To všetko na základe lži zo stroja na lož, z New York Times. Neexistuje jediný incident v 21. storočí, o ktorom americké médiá presne informovali.

Či už 11. september, zbrane hromadného ničenia Saddáma Husajna, iránske jadrové zbrane, Asadove použitie chemických zbraní, Líbya, ruská invázia, Venezuela, Ekvádor, Bolívia, Julian Assange, Ed Snowden, voľby 2020, zhromaždenie Trumpa, smrť George Floyda,  bombardovanie a zničenie siedmich krajín na Strednom východe a v severnej Afrike.

Americké médiá sú strojom lži. Ak sa spoliehate na americké médiá, žijete v riadenom svete klamstiev. 

Cestovanie s očkovacím preukazom už do leta
Európska únia chce podľa nemeckej kancelárky Angely Merkelovej zaviesť očkovací preukaz na cestovanie do zahraničia podľa možnosti do leta, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Ingrid Vrabcová