Matovič je nespôsobilý na funkciu premiéra, tvrdí Jozef Banáš
26 | 02 | 2021 I Imrich Kovačič

Slovensko má v týchto neľahkých dňoch dva kľúčové problémy. Jedným je samotný Covid-19 a tým druhým je Matovič. Zdá sa mi, že ten druhý je väčší, píše vo svojom statuse na Facebooku Jozef Banáš.


Svoje názory na premiéra povedal v rozhovore pre Televíziu Bratislava. V rozhovore len potvrdil názory drvivej väčšiny občanov Slovenska, že Matovič je nespôsobilý na funkciu premiéra, lebo samotný premiér ani len netuší, čo by mal ako premiér vôbec robiť.

„Pripomína mi sliepku, ktorá je šťastná, lebo netuší, že je sliepka. Povedať pre svetový denník Le Monde, že môj minister hospodárstva je neschopný, žalovať vonku na svoju vlasť je neslýchané.“ Rozhorčil sa Banáš.

V rozhovore upozorňuje vládu na nebezpečenstvo, do ktorého sa rúti. Podľa neho sa prubližujeme k momentu, kedy skupina ľudí, ktorí už nemajú čo stratiť narastie do signifikantného rozmeru, bude len otázkou času kedy dôjde k výbuchu.

V závere rozhovoru však vyslovuje nádej, ktorá spočíva v tom, že každý prevezme zodpovednosť za svoj život do vlastných rúk. Lebo vláda podľa neho drží pokope len vďaka veľkému objemu eurofondov, ktoré sú v hre a vedia, že takúto možnosť už nikdy mať nebudú.

Trestaní za neschopnosť tejto vlády sme my, občania, hnevá sa Belousovová
Ruská vakcína Sputnik V stále zamestnáva našich politikov, a to aj bývalých. Jedným z nich je expredsedníčka SNS Anna Belousovová, ktorá svoj názor na ňu, ale aj na núdzový stav, vyjadrila v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik