Blaha: Koalícia sa smeje z experimentálnych liekov... a Matovič si asi lieči bradavice na pohlaví
26 | 02 | 2021 I Diana Zaťková
Poslanec Blaha v parlamente skritizoval núdzový stav, povinné testovanie aj výsmech koalície experimentálnym liekom. A zároveň sa na sociálnej sieti pýta: Čo robíme zle?


"Nemusíte mať akademické analytické myslenie, aby ste zistili kde je na Slovensku problém. Stačí škôlkárska vylučovacia metóda. Iné štáty sú na tom lepšie. My sme na tom najhoršie. Čo robíme inak ako ostatné štáty?" zamýšľa sa Blaha pri rečníckom pultíku v parlamente.


A hneď si aj odpovedá na vlastnú otázku: "Nie je to náhodou povinné celoštátne testovanie? Povinné testovanie, s ktorým prišiel na sklonku jesene Igor Matovič. Prišiel s atómovou bombou, ktorá mala vyriešiť problém Covidu na Slovensku. A kde máme to riešenie? Sme najhorší na svete!" upozorňuje poslanec.


Podľa Blahu prichádza Matovič "s direktívami, ktoré vytáčajú do nepríčetnosti ľudí a aj jeho koaličných partnerov". Podľa neho takisto núdzový stav k ničomu nevedie a obviňuje vládu, že urobila zo Slovenska  "veľký koncentračný tábor".

Mazurek poslancom OĽaNO: Ste fašistické kreatúry, ktoré dohnali Slovensko na úplné dno
Poslanec Milan Mazurek to vládnej koalícii v rozprave o návrhu na predĺženie núdzového stavu v parlamente riadne vytmavil. Poslancom OĽaNO adresoval toto: "Fašistické kreatúry, ktoré Slovensko dohnali na úplné dno. Takto sa ďalej fungovať nedá.... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Michal Filek

"Ľudia sú v domácom väzení, nemôžu vychádzať, nemôžu protestovať. Ale vy si môžete robiť kšefty a nikto vám nepozerá na prsty."


Ďalšou témou, ktorou sa Blaha zaoberal v parlamente boli experimentálne lieky. "Na Slovensku Covid neliečime," povedal a dodal: "A ešte sa nám vysmievajú za Ivermektín, lebo tento liek sa primárne používa na svrab - a podľa ich čarovnej logiky sa teda na nič iné použiť nemôže."

"A tak som sa schválne pozrel, na čo sa primárne používa experimentálny liek, ktorý podľa vlastných slov použil sám ich milovaný Matovič - ten sa priznal, že používa iný experimentálny liek - Izoprinozín. Ten je pôvodne na bradavice na pohlavných orgánoch. Znamená to, že premiér má takýto problém? Asi ho neužíva kvôli tomu. Tak ako Ivermektín, má aj  Izoprinozín aj iné účinky."

"Odhadujem, že už sa viac koaličným poslancom nebude chcieť vysmievať experimentálnym liekom na Covid, čo myslíte?" uzavrel Blaha.

 

Právnička Pirošíková: Nikto nemôže byť diskriminovaný za to, že sa nedal zaočkovať
V súčasnosti sa stáva citlivou témou aj očkovanie vakcínami proti koronavírusu, ktoré môžu zabrániť jeho šíreniu. Mnohí ľudia sa odmietajú zaočkovať s tým, že ich k tomu nemôže nikto prinútiť. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik