Podpásovka pre Daru Rolins: Rytmus povedal to, čo rozhodne počuť nechcela!
18 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Patrik Vrbovský alias Rytmus na sociálnych sieťach romanticky vyznal lásku svojej milovanej partnerke Jasmine Alagič. Spomenul tiež, čo komplikovalo jeho predchádzajúce vzťahy a prečo je práve s Jasminou najviac spokojný, píše portál eXtra.


"Ona je môj každodenný Valentín. Život pred ňou bol viac o mojich vlastných záujmoch a mojej ceste," zveril sa Rytmus (44) s tým, ako bol vo svojich minulých vzťahoch lakomý a myslel skôr na seba, než na svoje partnerky či spoločné ciele. Jasmina Alagič ale obrátila celý rapperov život hore nohami a ukázala mu hodnoty, ktoré predtým nezdieľal. "Od tej doby, čo som ju stretol, dostal môj život nový rozmer, ako žiť našu cestu a hlavne názor, ktorý si budem pamätať do konca života - nebyť zamilovaný len na začiatku," napísal.



Spevák apeloval na fanúšikov, aby svojich partnerov milovali nielen v počiatočnom šialenstve, ktoré síce v začiatkoch sprevádza každý vzťah, ale rýchlo vyšumí. A nezabudol svojej manželke venovať i ďalšie ódy. "Jej bytie, osobnosť a pohľad na život mi nastavili veľké zrkadlo, čo je pravý život," uznal spevák. "Som šťastný a vďačný, že ťa mám, že som ťa stretol a že sme rodina," dodal zamilovaný Rytmus na adresu moderátorky.

Patrik Vrbovský prežil sedemročný vzťah so speváčkou Darou Rolins (48). Popová diva uznala, že jedným z dôvodov rozchodu bol aj rozdielny pohľad na budúcnosť. Dara prestala podľa svojich slov Rytmusa milovať a nechcela s ním mať preto dieťa, pričom vzťah označila za únavný. Dara Rolins oslávila sviatok zamilovaných s dcérkou Laurou (13): "S ňou je každý deň Valentín," pripísala pod roztomilú fotografiu speváčka.

Český Casanova: Zoznam Štaidlových mileniek odhalený!
Bol úspešný aj charizmatický, a tak nie je divu, že ženy na neho skrátka leteli. Hudobník Ladislav Štaidl († 75) si toho bol dobre vedomý a za tie roky si užil nejeden románik, píše portál Aha!. Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Timotej Dudka