Najhlúpejšie rozhodnutie v dejinách Slovenska - vláda neschválila dostupnú zbraň proti umieraniu vlastných občanov
18 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

Ide o sabotáž? To nech rozhodnú právnici a to čo najskôr. Ak vakcíny môžu zachrániť státisíce životov, tak potom to, čo pácha vláda, je kolektívna samovražda. Nepriamo vyhlásil poslanec NR SR Ľuboš Blaha.


"Aktuálne rozhodnutie vlády, že nenakúpi ruskú vakcínu Sputnik, pretože je podľa podpredsedníčky vlády Veroniky Remišovej, „geopolitickou zbraňou“, považujem za to najhlúpejšie rozhodnutie v dejinách moderného Slovenska." Vyjadril svoj názor v statuse na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)


"Nie preto, že by som bol fanúšikom očkovania. Ale preto, že ak raz vláda verí, že vakcínami môže zachrániť státisíce životov, tak týmto rozhodnutím vedome a úmyselne odsúdili na smrť státisíce ľudí. A toto je masaker, to vám poviem."

Blaha o spravodlivosti na Slovensku: "Jedného kajúcnika vozia na výsluch z dubajských pláží, iného nechajú zomrieť v cele"
Ako vyzerá podľa poslanca NR SR "Matovičova spravodlivosť" v praxi? "Zločinec Makó sa priznal k ťažkým podvodom. A preto je dnes na slobode, plieska sa o vlny v Dubaji, užíva si more a piesok, užíva si pohodu. Milana Lučanského, ktorý nič... Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Ivan Brožík


"Vláda Igora Matoviča vysiela do sveta signál, že vakcína je zbraň. Signál, že na Slovensku nemôžeme používať lieky z Ruska, iba z Ameriky. Nemôžeme asi ani počúvať ruskú hudbu, iba tú americkú či západoeurópsku. Nesmiete počúvať Čajkovského, iba Britney Spears. Nesmiete čítať Dostojevského, iba komiksy o supermanovi. Veronika Remišová nechce nič z Ruska. Aj keby tým mala zachrániť životy. Ona tak veľmi nenávidí ruský národ, že predpokladám, že celú zimu kúrila zápalkami a z ideologických a geopolitických dôvodov bojkotovala ruský plyn – pekne sa doma chúlila v perinke a ohrievala si skrehnuté ruky nad sviečkou." Dáva prklad za príkladom politickej slepoty a ideologickej hlúposti Ľuboš Blaha.

"Hádam by sa nezohrievala energiami z Ruska! Len to nie! Radšej zmrznúť ako brať ropu a plyn od Putina! Toto je vrchol absurdnosti! Ale úplne nádherné je, ako si Remišová strieľa do vlastnej nohy. Na jednej strane sa tvári, že očkovanie proti Covidu spasí celý svet a na druhej strane vyhlasuje, že vakcína je zbraň. Biologická zbraň. Pri všetkej úcte – ak je zbraň ruská vakcína, tak je ňou aj americká vakcína. Ak je zbraň Sputnik, tak je ňou aj Pfizer, aj Moderna. Slovensko vysiela signál do celého sveta – ľudia, neočkujte sa, bacha, vakcíny sú zbrane a môžu vás zahubiť." varuje Blaha v duchu Remišovej videnia sveta.

Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)


Blaha: Ľudia neumierajú kvôli Covidu, ľudia umierajú kvôli Matovičovi!
Rúška sú povinné prakticky v celej Európe a za ich nenosenie sú aj u nás pokuty. Poslanec Ľuboš Blaha preto ostro skritizoval premiéra Igora Matoviča za to, že na tlačovke premiérov V4 bol bez rúška. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


"Toto je posolstvo Veroniky Remišovej. Antivaxeri z nej musia mať radosť. Gratulujeme. Ja som sa dať zaočkovať neplánoval, ale zase, až do takéhoto extrému som nikdy nezašiel, že by som vakcíny označoval za zbrane. Po tomto si myslím, že k odporcom očkovania pribudnú ďalšie stovky tisíc Slovákov. To sa fakt podarilo. A ešte ten argument, že vraj na ľuďoch nemôžeme opäť robiť pokusy. Po prvé, Remišová používa slovo „opäť“, čiže priznáva, že už sme raz pokusnými myšami boli – áno, pri Matovičovom celoplošnom testovaní. Vtedy jej nevadilo, že sa vláda zahrala na doktora Mengeleho? Vtedy nevadilo, že znásilnili milióny Slovákov?" Pýta sa Blaha.

Poslanec parlamentu v statuse pokračuje výpočtom ďalších Remošovej paradoxov: "Ale najlepšie je, že Remišovej vôbec nevadí, že ak máte v rekordne rýchlom čase vyvinutú vakcínu, vždy ide o pokus na ľuďoch. Vedľajšie účinky nemôžu byť známe a vyhodnotené v dlhšom čase. Je jedno, či ide o vakcínu z Ruska alebo z Ameriky. Jednoducho ide o pokus na ľuďoch. A Remišová to nechtiac otvorene priznáva. Ďalšie víťazstvo antivaxerov, blahoželáme. Remišová mala dnes svoj deň. Kvôli svojej nenávisti k Rusku za jeden večer zlikvidovala celú kampaň za očkovanie, bravó."

Blaha: "Pani prezidentka, ste rovnako zodpovedná, ako Matovič. Kolaborujete s ním dnes a denne!"
"Včera si prezidentka Čaputová hodku pokecala s vedcami a má odrobené - už pre ľudí zase mesiac ani nepohne prstom a ďalej bude veselo slúžiť Matovičovej vláde." Píše v najnovšom statuse na facebooku Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Michal Filek


"Priatelia, opakujem – prestaňme s tou nenávisťou k ruskému národu. Toto je už cez všetky čiary. Slovensko musí mať dobré vzťahy na všetky štyri svetové strany. Všade môžeme hľadať inšpirácie, usilovať o mier a ostať slovenskými vlastencami."

"Sever, západ, východ aj juh. Mňa osobne vždy fascinovali sociálne štáty na severe Európy. Napísal som tucet kníh o západnej filozofii. Na juhu sa nachádzajú korene európskej civilizácie. A na východe sa rozprestiera bratský slovanský národ, ktorý nás oslobodil od fašizmu, nehovoriac o ďalších fascinujúcich východných kultúrach, ktoré sú tu tisícky rokov, ako je Čína či India. Prečo niekto potrebuje nenávidieť iné kultúry a iné národy? Stokrát môžem kritizovať americkú zahraničnú politiku a nikdy som nechcel, aby sme sa opičili po Amerike, ale vždy som rešpektoval, že Američania idú svojou cestou. Rovnaký rešpekt mám aj k Rusku a k Číne. Ku všetkým národom." Uvažuje Blaha nad súčasným ideologickým marazmom všade okolo nás.

Matovič zničil životy viac ľuďom než Covid, konštatuje Ľuboš Blaha
16 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


"Ak dnes na Slovensku máme vládu, ktorá vidí iba Washington a Brusel, je to doslova samovražedné. A ak niekto sabotuje medicínu z Ruska len preto, že je z Ruska, je to doslova kolektívna samovražda. Ale nemýľme sa. Toto nie je len o Remišovej. Nech sa premiér Matovič netvári, že koaličná strana s výtlakom polotučného mlieka dokáže zablokovať kľúčové historické rozhodnutie vlády. Remišová vo vláde predsa nemá právo veta. Keby ho mala, ako je možné, že rovnako nezastavila aj celoplošné testovanie? Veď bola proti. Toto je celé iba ďalší Matovičov cirkusový podvod." upozorňuje Ľuboš Blaha na zaujímavú súhru okolností.

A oslovuje priamo aj predsedu vlády: "Pán premiér Matovič, nevyhovárajte sa na Remišovú. Chcete z nej teraz urobiť voodoo maňušku, ktorú bude teraz hejtovať celý národ – áno, zaslúžene. Ale toto je vaša zodpovednosť. Celej vlády. Mohli ste buchnúť po stole a povedať, bude to takto. Ale vy ste ako vždy zradili Slovensko. Myslíte, že ste nejako vytrestali Rusov? Tí si tie vaše detinské škriepky ani nevšimli. Vy ste v prvom rade vytrestali Slovákov. Ďalej budú umierať – kvôli vašej nenávisti, kvôli vašej zadubenosti, kvôli vašej neschopnosti. Za toto jedného dňa budete súdení - všetci do jedného." varuje vládu a jej členov poslanec NR SR Ľuboš Blaha.

Blaha: Pán Matovič, nech ste v ktorejkoľvek liečebni, je čas hodiť uterák do ringu
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti tvrdí, že minister zdravotníctva Marek Krajčí je na uterák do ringu a premiér Igor Matovič, nech už je v akejkoľvek liečebni, tiež. Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik