"Miznutie" svedkov nadobúda obludné rozmery - Böhm bol kľúčovým svedkom proti Lučanskému, potvrdil Radačovský
13 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

Obhajca rodiny Lučanských Miroslav Radačovský reaguje na informáciu o medializovanej samovražde kajúcnika Františka Böhma.




Vážení priatelia, bola zverejnená správa "Mimoriadne: Kľúčový svedok proti Lučanskému je mŕtvy". Ďalej sa v tejto správe konštatuje, že tento svedok stál aj za dôvodmi kolúznej väzby Lučanského." Píše právnik Radačovský na sociálnej sieti.






Reprofoto FB (@Miroslav Radačovský)


"Ako splnomocnený zástupca rodiny generála Lučanského, vzhľadom na prostoduché útoky na rodinu a mňa, ako zástupcu, zo strany niektorých médií a politikov, som sa rozhodol, že sa nebudem vyjadrovať k priebehu trestného konania." Pripomína zásadnú prax obhajcu radačovský.



"Vzhľadom však na veľa telefonátov a správ, ktoré mi v súvislosti s touto mimoriadnou správou prichádzajú, môžem odpovedať a konštatovať len jedno: Áno, je tak, p. Bohm bol kľúčovým svedkom proti generálovi Lučanskému, bol tzv. kajúcnikom, stál za dôvodmi kolúznej väzby Lučanského. Toto s určitosťou viem z obsahu spisu." Potvrdzuje obhajca rodiny dnes už mŕtveho generála Lučanského.



V závere ešte dodáva: "Prečo však došlo k samovražde, resp. k smrti tohto kajúcnika, sa relevantne vyjadriť nemôžem, pretože nepoznám konkrétne okolnosti jeho smrti."


JUDr. Radačovský mainstreamu: Mňa sa nezbavíte!
10 | 02 | 2021 | sefredaktor