Šimkovičová: Nechajme sa prekvapiť s akými inštrukciami príde pán "režisér" z Paríža
04 | 02 | 2021 I Petra Demková

Bývalá poslankyňa Národnej rady, Martina Šimkovičová, má už teraz obavy, s akými nápadmi príde premiér Matovič z návštevy vo Francúzsku. Moderátorka zdieľa video zo stretnutia premiéra s Macronom a všíma si aj, že Matovič bol v Paríži bez rúška.  


„Kde majú páni rúška? Covid v Paríži nie je?“ pýta sa bývalá poslankyňa. „Len na Slovensku zúri vo veľkých číslach a preto za nenosenie rúšok majú naši ľudia neúmerne pokuty?“ pýta sa na Facebooku vzápätí.

Televízia Slovan spájaná s Martinou Šimkovičovou už vysiela
Televízia Slovan nebude vysielať nepodstatné témy ani senzácie. Chce vyplniť medzeru v oblasti kritického vnímania reality, hovorí riaditeľ televízie Peter Kotlár. Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Petra Demková


Premiér Matovič už síce Covid prekonal a teda by ohrozený infekciou byť nemal... avšak na Slovensku nemajú výnimku ani osoby, ktoré Covid prekonali, ani zaočkovaní, k pohybu bez rúška. Odborníci, ktorí radia našej vláde totiž tvrdia, že nie je istota, že tieto osoby nemôžu iných nakaziť.

Moderátorka pokračuje: „Aké je toto divadlo, ktoré režíruje jeden človek, ktorý dostal moc vďaka svojim voličom, ktorí mu verili, že ich ma rad. Divadlo, kde keď sa nepodriadite príkazom, draho zaplatíte. Ale čím, keď niektorí ľudia už nemajú peniaze ani na jedlo,“ konštatuje Martina Šimkovičová.

Status uzatvára tajomným odkazom a otázkou: „Nechajme sa prekvapiť s akými inštrukciami príde pán "režisér" z Paríža. Alebo už nás to ani neprekvapí?? Ako koho,“ odpovedá si bývalá poslankyňa.

Je to podľa všetkého narážka na stretnutie Igora Matoviča s Nemeckou kancelárkou Merkelovou, po ktorom prišiel s nápadom celoplošného testovania, tvrdiac, že práve na medializovanom stretnutí Merkelovej pošepkal o svojich plánoch. Zlé jazyky však tvrdia, že v skutočnosti pošepkala Merkelová inštrukcie premiérovi.

Toto nádvorie Elyzejského paláca ešte nezažilo - Matovič pred novinármi vysvetľoval Macronovi, ako ho Klárka strihala
Jazykový kurz v Bruseli asi nestačil. Na nádvorí pred Elyzejským palácom v Paríži, sídle prezidenta Macrona Igor Matovič urobil ďalšie nie celkom zábavné predstavenie. Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Ivan Brožík