"Ten, kto by určite nemal chodiť von z domu je Igor Matovič" - píše Erik Tomáš
03 | 02 | 2021 I Ivan Brožík
“Mami, môžem ísť von ?” Toto je jedna z najčastejších detských otázok. Teraz sa každý z nás na Slovensku má pýtať : Igor, môžem ísť von ?” - Erik Tomáš

Reprofoto (@Erik Tomáš)


"Vládna partička" podľa Erika Tomáša v jeho statuse na sociálnej sieti  "totiž v rámci hochštaplerského vykrúcania krku hnusobe prišla s ďalším “geniálnym” návrhom... Ľudia by si po novom mali prostredníctvom SMS správ pýtať od príslušného vládneho orgánu povolenie na opustenie svojho obydlia. Minister Krajčí túto hlúposť zdôvodnil pretrvávajúcou zlou pandemickou situáciou."

Erik Tomáš však prioritne naráža na "obrovské úspechy" povinne dobrovoľných testovaní: "Ale, ale, aké to priznanie... Zjavne nepomohlo ani dvojnásobné nasadenie atómovej zbrane, ktorou malo byť plošné testovanie. A covidautomat je natoľko nepoužiteľný, žeby sa za neho nemuseli hanbiť ani Pat a Mat."

K nápadu s povoľovací mi esemeskami sa autor vracia ešte raz, a to v súvislosti so stavom efektivity vládneho boja proti pandémii: "Aktuálny nápad s interaktívnou SMS hrou s občanmi len dokresľuje zúfalý obraz tejto vlády. Uhádnuť v koho hlave sa zrodil, nemôže byť ťažké. Isté však je, že ten kto by určite nemal chodiť von z domu je Igor Matovič. Bude to bezpečné pre neho i pre spoločnosť." navrhuje na sociálnej sieti poslanec NR SR za Hlas - SD Erik Tomáš.

„Veľká nespokojnosť ľudí je debakel vládnej koalície a najmä premiéra,“ myslí si Erik Tomáš
Na Slovensku v boji s pandémiou už nejde o politiku, ale o životy. Myslí si to poslanec za Hlas-SD Erik Tomáš, ktorý to vytkol premiérovi a celej vláde. Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.