Tomáš: odteraz už nie „mami, môžem ísť von?“ , ale „Igor, môžem ísť von?“
01 | 02 | 2021 I Petra Demková

Erik Tomáš reaguje na nové informácie ministra zdravotníctva Krajčího o tom, že vláda sa pohráva s myšlienkou priepustiek von po SMS – schválení. „Igor, môžem ísť von?“ nazval svoj príspevok na Facebooku poslanec NR SR.


„Mami, môžem ísť von? Toto je jedna z najčastejších detských otázok. Teraz sa každý z nás na Slovensku má pýtať: Igor, môžem ísť von?” píše Erik Tomáš. „Vládna partička totiž v rámci hochštaplerského vykrúcania krku hnusobe prišla s ďalším “geniálnym” návrhom. Ľudia by si po novom mali prostredníctvom SMS správ pýtať od príslušného vládneho orgánu povolenie na opustenie svojho obydlia,“ opisuje návrh riešenia ministra zdravotníctva.

Erik Tomáš: Matovič sa priznáva k zodpovednosti za tisícky mŕtvych, ale neodstúpi
Poslanec Hlasu-SD Erik Tomáš postrihal a na verejnej sieti uverejnil video, v ktorom sa premiér Igor Matovič priznáva k zodpovednosti za tisícky mŕtvych ľudí. Opozičný politik konštatuje, že šéf vlády ani napriek tomu neodstúpi. Čítať ďalej
27 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


„Minister Krajčí túto hlúposť zdôvodnil pretrvávajúcou zlou pandemickou situáciou. Ale, ale, aké to priznanie... Zjavne nepomohlo ani dvojnásobné nasadenie atómovej zbrane, ktorou malo byť plošné testovanie. A covid-automat je natoľko nepoužiteľný, žeby sa za neho nemuseli hanbiť ani Pat a Mat,“ myslí si poslanec za Hlas-SD.

Tomáš si myslí, že riešenia vlády sú riešeniami zúfalými. A myslí si, že vie, kto návrh vymyslel. „Aktuálny nápad s interaktívnou SMS hrou s občanmi len dokresľuje zúfalý obraz tejto vlády. Uhádnuť v koho hlave sa zrodil nemôže byť ťažké. Isté však je, že ten kto by určite nemal chodiť von z domu je Igor Matovič. Bude to bezpečné pre neho i pre spoločnosť,“ končí svoj status na sociálnej sieti Erik Tomáš.

"Úbožiak Matovič sa najprv ľuďom vysmial, a teraz ich dorazil respirátormi!" hnevá sa Erik Tomáš
Vyjadrenia Igora Matoviča na tlačovkách poriadne vytáčajú opozičných poslancov. Najnovšie sa nad premiérový slovami o respirátoroch pohoršil poslanec Hlasu Erik Tomáš a napísal o tom status. Čítať ďalej
28 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.