Matovič zase rýpe do politikov na Facebooku. Tentokrát si to odniesli Mečiar, Pellegrini aj Kollár
01 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Premiér Igor Matovič zverejnil na svojom Facebooku anketu. O odpovede požiadal "obyčajných" obyvateľov Slovenska. V komentároch si urobil srandu aj z koaličného partnera Borisa Kollára.

Už v príspevku si Matovič rypol do Pellegriniho či Mečiara. "Je čas nabrať odvahu urobiť zo Slovenska skutočný prorodinný štát alebo sa budeme dramatickému starnutiu Slovenska len bezprizorne prizerať tak ako všetky vlády doteraz - od Mečiara po Pellegriniho?" Pýta sa na sociálnej sieti premiér.

V príspevku sa Matovič venuje najmä pôrodnosti na Slovensku. "V roku 1989 sa na Slovensku narodilo 80 tisíc detí. Odvtedy vždy už len menej a za posledné roky ročne cca 57 tisíc. To spôsobilo, že sa nám od zmeny režimu narodilo o cca 640 tisíc detí menej v porovnaní s tým, ak by pôrodnosť zostala na úrovni 1989," ozrejmil premiér, na čo zareagoval jeden z komentujúcich. Ten spomenul poslanca Borisa Kollára, ktorý by mal podľa neho problém napraviť.



Na to zareagoval Matovič veľmi uštipačne a dvomi slovami si urobil z Kollára srandu. "Dobrý nápad," pochválil diskutujúceho predseda vlády.

Fico: Matovičova vláda má jediný bod programu - kriminalizovať opozíciu
01 | 02 | 2021 | editor01hd