Liberálka Bittó Cigániková sa opäť raz pustila do veriacich. Ale aj do koaličného partnera
26 | 01 | 2021 I Petra Demková

„Úplne zbytočný návrh!“ napísala Janka Bittó Cigániková na návrh Anny Záborskej, v ktorom členka Kresťanskej únie navrhovala, aby boli farári vedení ako zdravotnícki pracovníci a aby sa súčasťou zdravotnej starostlivosti stali aj "duchovné služby“.


Asi nikoho neprekvapí, že liberálna poslankyňa za SaS, nevidí žiaden zmysel v službe duchovných v nemocniciach. Nie je to prvýkrát, čo si Bittó Cigániková kopla do kresťanov. V minulosti sa jej nepáčilo, že sú otvorené kostoly a aj vtedy si vošli do vlasov práve s Annou Záborskou.

Poslankyňa Cigániková chce citovým vydieraním presvedčiť ľudí, aby sa dali zaočkovať
Poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková je známa zápalom pre očkovanie. Za vakcináciu vytrvalo agituje na sociálnej sieti aj v televízii. Najnovšie na Facebooku presviedča verejnosť, že zaočkovanie tretiny Slovákov by zabránilo až 98 % úmrtiam na... Čítať ďalej
22 | 01 | 2021 | Petra Demková


Tentokrát sa J. Bittó Cigánikovej nepáči, že by mali kňazi byť zaradení medzi zdravotných pracovníkov a tým pádom zaradení prednostne aj na očkovanie. Záborskej ide o to, že kňazi chodia veľmi často do nemocníc, kde poskytujú útechu, duchovné poradenstvo, či posledné pomazanie a tam sa môžu koronavírusom nakaziť.

„ÚPLNE ZBYTOČNÝ NÁVRH!“ hnevá sa poslankyňa SaS. „Všetci členovia zdravotníckeho výboru dostali v nedeľu večer pozmeňujúci návrh, ktorý navrhuje, aby sa farári mohli stať zdravotníckymi pracovníkmi a to, aby sa súčasťou zdravotnej starostlivosti stali aj "duchovné služby“. Podľa kolegyne Záborskej, ktorá návrh predložila je dôvodom podpora duševného zdravia. No ja si skôr myslím, že duševnému zdraviu mnohých z nás by pomohlo niečo iné,“ myslí si expertka na zdravotníctvo.

Bittó Cigánikvá pripojila aj blog – „Podarilo sa, Záborská stiahla pozmeňovák, ktorý robí z kňazov zdravotníckych pracovníkov“, ktorý k téme napísala, kde do detailov vysvetľuje, prečo s Annou Záborskou nesúhlasí. Opäť sa raz potvrdilo, že najväčším nepriateľom je koaličný partner.

Janka Bittó Cigániková má koronavírus. "Niektoré pozitívne správy až tak nepotešia," hovorí
Informáciu, že je pozitívna, zverejnila predsedníčka parlamentného výboru pre zdravotníctvo, na svojom facebooku vo štvrtok ráno. Manžel je vraj negatívny. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Michal Filek