Jaro Slávik sa obul do ministerky kultúry: Ste mimoriadne hlúpa!
21 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Pandémiou koronavírusu značne trpí aj kultúra, a tak majú mnohí ľudia pocit, že ministerka kultúry nerobí dosť na to, aby zminimalizovala pandemický dopad. Najnovšie na jej adresu nešetril urážkami niekdajší porotca Česko Slovensko má talent Jaro Slávik.



Ministerka kultúry Natália Milanová napísala na sociálne siete, že sa nechala zaočkovať novou vakcínou proti koronavírusu, aby ľuďom dokázala, že sa nie je čoho báť.
"Chápem únavu, vnímam frustráciu, cítim často beznádej. A viem to pochopiť. Aj preto som súhlasila, že sa nechám očkovať v prvej várke. Aby som aj svojou troškou prispela a povzbudila ľudí, nech sa neboja a zaočkujú sa. Je to totiž jediná cesta, ako sa dostať z tejto melancholickej celospoločenskej nálady. Je mi jasné, že dole budú vypisovať, že sú ľudia, ktorí vakcínu potrebujú viac. A súhlasím. Avšak k dnešnému dňu je prvou dávkou zaočkovaných viac ako 20 000 ľudí najmä z prvej línie a každý deň pribúdajú ďalší a ďalší," napísala ministerka Milanová, za čo schytala vlnu kritiky.




Jedným z kritikov príspevku Malinovej bol aj Jaro Slávik, ktorý ju označil za "mimoriadne hlúpu". "Trápi ma, že musím niekoho takto verejne pomenovať, najmä ak ide o ženu. Pani ministerka, ste mimoriadne hlúpa, insitná a nedôstojná ministerka kultúry. Nerozumiete svojmu úradu a nerozumiete ľuďom. Vaše šťastie je, že sme mali grobianskych ministrov a zúfalé ministerky, takže sa nezapíšete ako najhoršia ministerka kultúry," napísal rozhorčene Jaro Slávik, pričom zdieľal príspevok Milanovej.



Na jar príde väčší problém ako protekčná Cibulková, varuje sociológ. Slovensko je krajinou korupčnou
Sociológ Michal Vašečka varuje pred problémom, ktorý čoskoro príde v súvislosti s vakcináciou a jej poradovým uprednostňovaním, pričom poukázal práve na nedávnu kauzu Dominiky Cibulkovej a jej manžela Michala Navaru, informuje portál... Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Timotej Dudka