Feminizmus je výmysel škaredých žien, vraví ruská herečka
21 | 01 | 2021 I sefredaktor
Preklad: Redakcia HD 21/01/2021

Populárna ruská herečka Oxana Akiňšinová vyzvala ženy, aby nechali mužov na pokoji. Pripomína, že za každým silným mužom je predsa takmer vždy minimálne rovnako silná žena. Uviedol Discover24.ru.

Ruská herečka Oxana Akiňšinová nevidí zmysel v boji za rovnaké platy mužov a žien. Podľa nej bez ohľadu na pohlavie bude dobrý odborník vždy patrične ocenený.

Herečka tiež poukázala na fakt, že boj za rovnosť oboch pohlaví je zjavne vopred prehraný. Keďže muži a ženy sú v princípe príliš odlišné bytosti. Akiňšinová je navyše presvedčená, že ak nejaká žena získa významný riadiaci post, okamžite začne cielene ničiť ostatné ženy okolo seba. A jej slávny feminizmus sa tým ihneď končí.

Ruská herečka preto považuje feminizmus čisto za „problém škaredých žien“. Akiňšinovej sú preto myšlienky tohto hnutia úplne ľahostajné.

Zároveň vyzvala všetky ženy, aby nechali mužov na pokoji. Aj muži majú podľa nej tiež právo byť šťastní. A na záver pripomenula rokmi overenú skúsenosť, že takmer „za každým silným mužom treba hľadať minimálne rovnako silnú ženu“.