Dalibor Janda vo vážnom stave v nemocnici: Zradilo ho srdce!
21 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Je to vážne! Dalibor Janda (67) musel byť prevezený do pražskej Fakultnej nemocnice, kde leží na koronárnej jednotke. Interpreta hitov Hurikán, Kde si? alebo Žiť ako kaskadér podľa všetkého zradilo srdce, píše portál Blesk.


Spevákovi sa v nedeľu popoludní priťažilo natoľko, že mu rodina zavolala sanitku. "Muž, 67 rokov, mal problémy interného rázu, bol prevezený do vinohradskej nemocnice," uviedla pre Blesk hovorkyňa pražskej záchranky Jana Poštová.

Daliborova dcéra, speváčka Jiřina (32), len ťažko hľadala slová. "Otecko leží vo vážnom stave v nemocnici. Žiadne ďalšie podrobnosti zatiaľ nebudeme oznamovať," zverila Blesku Jiřina, ktorá sa počas telefonátu rozplakala. "Čakáme na lekárske konzultácie. Fanúšikom ďakujeme za myšlienky na Dalibora," dodala s tým, že sa nejedná o koronavírus. "S otcom som pred chvíľou komunikovala, z poverčivosti k tomu nič nepoviem, len to, že sa o neho naozaj bojím," dodala.

Dalibor Janda naložil kolegom i verejnosti!
Český spevák Dalibor Janda bol podobne, ako ďalší umelci, zasiahnutý pandémiou nového typu koronavírusu. Vďaka nej prišiel o kšefty a nemohol vystupovať. Aj napriek tomu si myslí, že prosiť o dotácie nie je na mieste, informuje portál... Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Naposledy, keď sa Janda objavil na verejnosti v septembri minulého roka, aby oslávil 40 rokov na scéne, zdal sa viditeľne vychudnutý. Podľa informácií Blesku spevák leží na koronárnej jednotke na kardiologickej klinike, kam ho dostali problémy so srdcom.

Dalibor Janda mal v minulosti vždy len menšie zdravotné problémy. Išlo väčšinou o chrípky alebo zápaly dýchacích ciest. Po samovražde syna Dalibora (†21), ktorý v roku 2003 ukončil svoj život skokom z mosta, mal istú dobu psychické ťažkosti, ktoré miernil predpísanými liekmi.

Jaro Slávik sa obul do ministerky kultúry: Ste mimoriadne hlúpa!
Pandémiou koronavírusu značne trpí aj kultúra, a tak majú mnohí ľudia pocit, že ministerka kultúry nerobí dosť na to, aby zminimalizovala pandemický dopad. Najnovšie na jej adresu nešetril urážkami niekdajší porotca Česko Slovensko má talent Jaro... Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Timotej Dudka