Kotleba: Vakcína, ktorú vláda podáva občanom, je zatiaľ určená len na experimentálne použitie
19 | 01 | 2021 I Petra Demková
Predseda ĽSNS a poslanec Marián Kotleba v statuse na sociálnej sieti varuje, že ľudia na Slovensku sú očkovaní vakcínou určenou len na experimentálne použitie. Politik sa odvoláva na vyjadrenie nemenovaného odborníka Univerzitnej nemocnice v Bratislave.

 „Včera som sa rozprával so špičkovým neurológom z Univerzitnej nemocnice v Bratislave. Povedal mi zaujímavú informáciu - vraj vakcína proti korone, ktorú dnes vláda ponúka občanom, je v súčasnosti povolená len na experimentálne použitie. Táto lehota je do júna 2021,“ tvrdí Kotleba.

Kotleba: Prvý incident generála Lučanského nebol pokus o samovraždu
14 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


Líder ĽSNS je presvedčený, že nežiadúce účinky, ale aj skutočný efekt vakcíny budú hodnotené priamo na jej príjemcoch. Považuje za smutné a neprijateľné, keď sa medicínske experimenty robia rovno na ľuďoch.

"Pod vplyvom rôznych slniečkarskych mimovládok a politikov akoby sme stratili cit pre normálnosť. Zvieratám sa každoročne priznávajú väčšie práva a vyššia ochrana a ľuďom sa tieto práva okliešťujú a berú. Začína sa to absolútnym pohŕdaním ľudským životom pri páchaní a schvaľovaní umelých potratov a končí sa to experimentálnym očkovaním a rúškovou totalitou,“ píše Kotleba.

Myslí si, že toto všetko je len začiatok. „Ak budú mocní vidieť, že ľudia sa proti zavádzaniu takejto totality nebudú brániť, budú viac a viac pritvrdzovať, škrtiť slobody a odoberať ľudské práva. A to všetko pod nádherne sformulovanou zámienkou ochrany vášho zdravia,“ varuje.

Kotleba: Očkovať cez Vianoce, nie je to naschvál?
Mariánovi Kotlebovi vadí, že s očkovaním proti koronavírusu sa na Slovensku začalo počas vianočných sviatkov. Sú tieto opatrenia realizované cez najväčšie kresťanské sviatky naschvál?“ pýta sa predseda ĽSNS a sociálnej sieti. Čítať ďalej
27 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Kotleba pripomína, že aj za bývalého režimu nás očkovali. „Ale vakcínou, ktorá sa vyrábala u nás, štát mal nad ňou dokonalú kontrolu a my sme vedeli, že na základe skúseností našich rodičov nás bude chrániť pred starými chorobami. Dnes nás chcú očkovať látkou, o ktorej dokopy nič nevedia ani samotní lekári. A nad očkovaním dnes neuvažujeme kvôli strachu z choroby, ale kvôli strachu z pokút a z obmedzenia slobody,“ upozorňuje líder ĽSNS.

Kotleba varuje, že ak budú ľudia stále veriť komerčným televíziám a ak budú voliť tých, ktorí im budú podsúvať takéto médiá, dovtedy sa to nezlepší.

"A naše deti nás za to raz, keď si prečítajú v zakázaných knihách, ako sa niekedy slobodne žilo, budú preklínať. Zobuďme sa, kým je čas. Už čoskoro príde obrovská príležitosť. Potom sa bude treba vedieť hneď rozhodnúť,“ vyhlásil.

Predseda súdnej rady Mazák je už zaočkovaný, chcel ísť príkladom
19 | 01 | 2021 | sefredaktor