Mal premiér "blokovať opatrenia na ochranu zdravia a životov, lebo chcel presadiť plošné testovanie"? Píše Raši
16 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

"Dobré protipandemické riešenia nie sú ani koaličné, ani opozičné. Sú odborné, lekárske a epidemiologické. Slovensko by pred pandémiou mali chrániť lekári a odborníci a nie pacient Matovič." Citát doktora Richarda Rašiho.


"Koaličná poslankyňa Cigániková ma však zaujala aj svojimi ďalšími vyhláseniami. Boli pre mňa rovnako prekvapivé, ako pravdivo popisujúce, čo sa dnes a posledné mesiace vo vládnej koalícii deje." Píše v statuse na sociálnej sieti Richard Raši.

A dostáva sa k mimoriadne závažnému tvrdeniu: "Poslankyňa Cigániková napríklad potvrdila, že vláda nerobila proti pandémii od začiatku decembra žiadne efektívne opatrenia. Premiér Matovič to podľa jej slov postavil – buď celoplošné testovanie, alebo nič! TESTOVANIE ALEBO NIČ! Podľa koaličnej poslankyne premiér mal Matovič blokovať opatrenia na ochranu zdravia a životov, lebo chcel presadiť plošné testovanie!"

"Áno, tušili sme, že Matovič boj proti korone zasa na mesiac vypustil. Ale že ho bez ohľadu na obete a zdravie Slovákov blokoval, aby presadil plošné testovanie? To už je naozaj silná káva." Pýta sa Raši.

Raši: Viacerým liekom vzrástli doplatky pacientov
Viacerým liekom stúpli doplatky. Upozornil na to nezaradený poslanec a podpredseda strany Hlas-SD Richard Raši. Pripomína, že reguláciu doplatkov má v rukách minister zdravotníctva. Čítať ďalej
29 | 12 | 2020 | tasr


Druhé dôležité vyjadrenie poslankyne Cigánikovej spočívalo podľa autora statusu v tom, že pripustila konanie aspoň jedného kola celonárodného plošného testovanie „len aby bol Matovič spokojný“.

"Tu už naozaj rozum zastáva stáť! Máme desaťtisíce nakazených, tisíce chorých na nemocničných lôžkach, stovky obetí, ktoré koronavírusu podľahli. Máme vysilených lekárov a zdravotníkov, nemocnice kolabujú. No riešime to, aby bol Matovič spokojný." Nechápe nielen opozičný politik.

"Popravde, neviem ako sa pozrú politici SaS, alebo Za ľudí do očí svojim voličom, ak zdvihnú ruku za celonárodné plošné testovanie. Najmä keď vedia, čo sa dnes dozvedela od poslankyne Cigánikovej aj široká verejnosť - MATOVIČOVI SÚ FUK MŔTVI A ZDRAVIE SLOVÁKOV. ON CHCE LEN SVOJE TESTOVANIE!" Končí svoje vážne konštatovania na sociálnej sieti Richard Raši zo strany Hlas - SD.

Raši opätovne poukazuje na podozrivý nákup testov od trnavskej firmy, a nie je jediný
"Kto zarobil na Slovákoch 3,75 milióna eur?" - pýta sa Richard Raši. Nadácia Zastavme korupciu tiež poukazuje na "špecifiká" jesenného obchodu s testami. Čítať ďalej
17 | 12 | 2020 | Ivan Brožík