Pellegrini: Matovič so Sulíkom sú ako malé deti na pieskovisku
14 | 01 | 2021 I editor01hd
Premiér Igor Matovič a minister hospodárstva Richard Sulík sa správajú ako malé deti na pieskovisku. Ešte aj zverejňujú nahrávku z rokovania vlády, aby sa vzájomne usvedčovali zo lži, píše v statuse na sociálnej sieti predseda Hlasu Peter Pellegrini.

"Zverejňovať nahrávky z rokovania vlády, aby sami seba usvedčili zo lži. Posielať si namiesto rozumných vysvetlení dospelých ľudí kresbičky Simpsonovcov s infantilnými textami. Ťahať vzájomné spory všade tam, kde sa má rozhodovať o životoch ľudí – na vládu, do parlamentu, parlamentných výborov, poslaneckých prieskumov. Ako sa môžeme čudovať, že ľudia nemajú úctu k štátu, keď sa jeho najvyšší predstavitelia k sebe správajú ako malé deti na pieskovisku?" pýta sa opozičný poslanec.



Podľa jeho slov žiadna krajina si nemôže dovoliť, aby ju viedli malé urazené deti. Tobôž nie v situácii, keď každé zlé rozhodnutie a zaváhanie stoja stovky ľudských životov.









"Ľudia na Slovensku si nezaslúžia, aby malichernými spormi deň čo deň trpeli. Zaslúžia si kompetentnú vládu, ktorá má ich dôveru, koná zodpovedne a chráni životy aj ekonomiku. Je najvyšší čas spýtať sa ich, komu dajú mandát na spravovanie krajiny," vyzval Pellegrini.



Belousovová: konanie nedoštudovaného stredoškoláka Matoviča smeruje k ohrozeniu života a zdravia tisícok ľudí
Anna Belousovová si myslí, že pre to, čo robí celá slovenská vláda i premiér, by mal začať konať generálny prokurátor, aj prezidentka. „Jeho konanie doslova smeruje k ohrozeniu života a zdravia tisícok ľudí," píše na Facebooku národniarka. ... Čítať ďalej
13 | 01 | 2021