Kulyho rodina bojuje s koronavírusom, nakazili sa od syna v škôlke
13 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

To, že si koronavírus nevyberá, zistil na vlastnej koži Mário "Kuly" Kollár (49) z Desmodu. Covidom sa nakazil od svojho synčeka Christiána (5), ktorý mal vírus v škôlke, informuje portál ereport.sk.


Kuly netušil, že v škôlke má jeho syn koronavírus. „COVID sme chytili od malého, pretože ho mali v škôlke,“ prezradil líder skupiny Desmod.

Vírus zasiahol celú jeho rodinku počas sviatkov, a tak nestrávili Vianoce zrovna v pokojnom duchu. „Ja som navyše stratil chuť aj čuch akurát na Vianoce, keď bolo navarené a napečené, čo bola veľká sranda, pretože to bolo, akoby som žul štrk. Ja som zistil, že to na mňa nastupuje tak, že manželka mi kúpila ako jeden z darčekov parfum. Darmo som ňuchal, nič som necítil,“ opísal svoj priebeh Kuly.

Robo Jakab bez servítky o vláde Matoviča: Mohla by úspešnejšie zvádzať boj so svojim egom!
Ani známy herec Robo Jakab sa nevyhol nákaze koronavírusom, zvládol ju však na výbornú! Okrem toho, vďaka čomu vírus prekonal, prezradil aj to, čo si myslí o slovenskej vláde a jej reakcii na súčasnú situáciu ohľadom pandémie. Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Čo však bolo ešte znepokojivejšie je, že škôlka o pozitívnych žiakov nielenže neinformovala všetkých rodičov, ale navyše, keď sa im Kuly s manželkou snažili dovolať, telefón nikto nezdvíhal! Až potom zistili, že škôlka má zatvorené práve kvôli covidu.

Prvou obeťou koronavírusu sa však stala Kulyho manželka Lucia (29). „Malý mal, našťastie, len soplík. Prvá to poriadne schytala manželka, mala aj horúčky, tiež asi štyri dni, boleli ju svaly, kĺby, potom sa to začalo zlepšovať. Čo je zvláštne, a to že sme mali obaja pálenie kože,“ uviedol spevák v rozhovore pre vyššie uvedený portál.

Šokujúce priznanie vždy vysmiateho Mekyho Žbirku: Mám depresie z mnohých dôvodov!
Umelci to v čase pandémii koronavírusu nemajú vôbec ľahké. Vždy pozitívne naladený a usmiaty spevák Meky Žbirka (68) prezradil na Facebooku, že aj on prepadol depresiám. Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Timotej Dudka