OĽaNO o úroveň nižšie - po novom komentujú príspevky už aj na facebookových profiloch opozície (A.Leitmanová)
10 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová

Nielenže samotný premiér – hlavný predstaviteľ štátu – pravidelne znižuje politickú kultúru svojimi infantilnými, primitívnymi statusmi. Členovia jeho strany posunuli hranice sociálnej komunikácie ešte o niečo nižšie. Komentujú už aj opozičných poslancov na ich vlastných profiloch. Pán minister Naď, prečo sa tak ponižujete? Času veľa, práce málo?


Ak si niekto myslel, že hlbšie sa už klesnúť nedá, zmýlil sa. „Obyčajní“ členovia neobyčajnej strany OĽANO sa v disciplíne „kto klesne hlbšie“ predbiehajú každým dňom viac a viac. V poslednom čase sa udomácnili na facebookovom profile predsedu strany Hlas Petra Pellegriniho a touto cestou mu posielajú rôzne odkazy.

Disciplínu „poníž sa kto môžeš“ odštartoval poslanec strany Oľano Tomáš Šudík, ktorý na margo podávaného trestného oznámenia na premiéra a ďalších členov vlády z dielne Hlasu na základe podozrenia zo spáchania viacerých trestných činov, okrem iného uvádza: „....táto vláda nemá za sebou žiadne kauzy...“

V tesnom závese ho nasledoval samotný minister obrany Jaroslav Naď, ktorý sa vyjadril štýlom jemu vlastným, teda moderne, po „americky“: „Dnes zatiaľ absolútne top najväčší fail...“ (rozumej omyl).

Tínedžer obvinil Matoviča, že mu pokazil vzťah: Sorry, kámo, odkázal mu necitlivo premiér
Na sociálnych sieťach toho dnes nájdete naozaj veľa. Vo facebookovej komunite Priznania tínedžerov sa mladíci delia so svojimi skúsenosťami rôzneho druhu. Keď sa jeden z tínedžerov priznal, že mu Igor Matovič pokazil vzťah, prekvapivo sa dočkal... Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Áno, sme svedkami novej politickej kultúry, po ktorej sme tak dychtivo bažili. Človek by si pomyslel, že čakanie na udavača túžiaceho po beztrestnosti, sa dá tráviť aj zmysluplnejšie. Napríklad štúdiom práva, aby ste sa budúcnosti vyhli podozreniam z trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa. Vy však svoju energiu vkladáte radšej do zbytočných komentárov typu: „Snívajte s nami.“ Škoda. Neviem totiž, komu by snívanie prospelo viac, lebo taký prepad preferencií sa dá iba ťažko dobehnúť.

Neevidujem, že by tento fenomén komentovania opozičných postov vládnou garnitúrou existoval aj inde v zahraničí. Každopádne, vďaka pán Zuckerberg! Pôvodne o úrovni, či charaktere ľudí vedeli len najbližší. Takto o nich vieme všetci.

"Je to vláda magorov, inak sa to povedať nedá", tvrdí Draxler
Bývalý minister školstva Juraj Draxler zareagoval na status premiéra Igora Matoviča (OĽaNO), ktorý v ňom kritizoval ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS) za to, že sa v týchto dňoch vybral na dovolenku. Draxler uviedol, že keď si túto... Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Gabriel Matta