Šeliga: "Zaznievajú rôzne hlasy, že koalícia by sa mala rozpadnúť"
01 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Podľa podpredsedu strany Za ľudí a Národnej rady Slovenskej republiky v koalícii je vnútorné pnutie, Sulík s Matovičom už asi kamaráti nebudú a to ešte nie je všetko.


V koalícii je vnútorné pnutie, nie je to však také dramatické, ako to vidia ľudia navonok. V rozhovore pre agentúru SITA a portál Webnoviny.sk to povedal podpredseda Národnej rady SR Juraj Šeliga. Vybrali sme z portálu webnoviny.sk.


"Zaznievajú rôzne hlasy, že by sa koalícia mala rozpadnúť. Je evidentné, že v koalícii je vnútorné pnutie, chcem však povedať, že to nie je tak dramatické, ako to vidia ľudia navonok. Niekedy sa mi zdá, že to v médiách vyzerá horšie, ako to reálne je,” uviedol Šeliga.

Osobné a politické limity členov koalície sú podľa neho po tomto roku jasné. „Potom je ale na mieste otázka akejsi hranice. Podľa mňa v tomto treba byť rozumný a prudérny a nie sa silou mocou držať ,prilepený na stoličke´, alebo hneď búchať po stole,” povedal tiež Juraj Šeliga.

Šeliga vyzval prezidentku odložiť vymenovanie Maroša Žilinku
Podpredseda parlamentu Juraj Šeliga (Za ľudí) vyzval prezidentku Zuzanu Čaputovú, aby odložila vymenovanie Maroša Žilinku do funkcie generálneho prokurátora až do momentu, kým sa nejasnosti okolo jeho tvrdení nevysvetlia. Prezidentka má Žilinku... Čítať ďalej
10 | 12 | 2020 | tasr